Kontakt

Blog

Indlæg i samme kategori

10.12 2021 af Kristina Ege Scharff

Super Heroes in Finance! Sådan beskrev vores kunde Fazer det skønne team af Keepere, som i 2021 har været med til at sikre optimering og kvalitetssikring og effektive processer i økonomifunktionen.

 

Vi har tre konsulenter fra Keepers siddende fast. De er super hurtige til at danne sig et overblik over de udfordringer, vi har.

De leverer med det samme, samtidig med at de procesoptimerer.

De har en stor indsigt i systemer og har faktisk kunnet hjælpe en masse andre afdelinger udenfor finance.

Det har været en kæmpe fordel at få Keepers ind med den profil og faglig kunnen, de har, frem for at skulle ansætte og oplære nye medarbejdere selv.

Vi anbefaler Keepers til alle, der har brug for sparring og support i deres finance-funktion. – Pooja Sharma, Senior Mgr. Finance & Control i Fazer Lifestyle Foods (Denmark & Norway)

Se mere her.

 

Om Fazer

Fazer er grundlagt af Karl Fazer i 1891 i Finland. Det startede som et Fransk-Russisk konditori, som i dag har udviklet sig til et af de største finske selskaber i fødevareindustrien. De er repræsenteret i næsten ti lande, har mere end 10.000 ansatte og eksporterer hvert år til 40 forskellige lande.

I Danmark har de tre forskellige forretningsområder; Fazer Food Services, Fazer Lifestyle Foods og Fazer Confectionary. Fazer Food Services leverer kantine og cafédrift i offentlige institutioner, kontorhuse og virksomheder. Fazer Lifestyle Foods producerer plantebaserede produkter såsom Froosh Smoothes, Fazer Yosa, og alternativer til mælkeprodukter baseret på havre. Fazer Confectionary producerer slik og andre populære lækkerier såsom Dumle, Skolekridt og Tyrkisk Peber.

 

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.