Blog

09.01 2020 af Kristina Ege Scharff

Hvorfor vælge Keepers som ekstern samarbejdspartner? Da Mate.bike identificerede et behov for midlertidig assistance med et komplekst udviklings- og afstemningsprojekt i økonomifunktionen, tog de imod anbefalingen, der ledte dem til Keepers ApS.

Vi stod med en opgave, der krævede kompetent sparring vedrørende en integration til e-conomic
”Vi valgte at samarbejde med Keepers, da vores IT-leverandør, WeCode, anbefalede dem til os. Vi stod med en opgave, der krævede kompetent sparring vedrørende en integration til e-conomic. Keepers sikrede, at vi nåede en stram deadline til tiden, og revisionen havde ikke en finger at sætte på arbejdet. I forlængelse af vores samarbejde har vi valgt at benytte Keepers’ BI-system til forretningsrelevant ledelsesrapportering, da Keepers’ kompetencer favner både det IT-faglige og regnskabstekniske.”

Sådan fortæller Lars Hamann, CFO for MATE.BIKE INTERNATIONAL IVS.

 

Det er vigtigt for os i Keepers at matche vores kunder med de helt rigtige profiler fra vores team af skarpe konsulenter og skabe en god, tæt dialog. Det er nemlig det, der sikrer en fagligt kompetent og kvalitetssikret service. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe økonomifunktionen i din virksomhed? Så gå til www.keepers.dk eller giv os et kald

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu