Blog

26.10 2021 af Kristina Ege Scharff

Gør som Zerv ApS, og overlad økonomifunktionen til Keepers. Vi hjælper dig med bogføringen, driften og generelt alt omkring din økonomi.

 

Vi kan læne os sikkert tilbage og ved, at vi har en super professionel samarbejdspartner, som klarer alle de spørgsmål, vi har. Vi har fået en masse automatiseringer op at køre omkring betalinger og håndtering af regninger, og det professionelle setup gør virkelig gavn i vores hverdag. Vores tre faste kontaktpersoner er altid tilgængelige, og fælles for dem er, at de har en professionel tilgang og altid står klar til at hjælpe os. Så står du og mangler en knivskarp bogholder, der bare har styr på tallene, så kontakt Keepers.
– Torben Van Den Brekel Kulmbak, CEO i Zerv ApS (kendt fra Løvens Hule på DR 1 TV).

 

Om Zerv ApS

 

Zerv er oprindeligt en sammenslutning af den fysiske ketchersportbutik og Danmarks største webshop indenfor badmintonudstyr Badmintonshoppen.dk, men er efter sin medvirken i Løvens Hule for alvor kommet på folks læber. Ejerne af Zerv fik en investering fra løverne Jesper Buch og Jan Lehrmann på  2.000.000 kr. og arbejder ihærdigt på at udbrede og styrke brandet Zerv endnu mere.

Ketshop startede som et skoleprojekt og iværksætterdrøm i år 2000, men butikken blev hurtigt en stor succes på Fyn og senere i hele landet. Det er også i Ketshops tidlige fase, at ideen om et eget brand opstår. I 2003 bliver det en realitet og året efter udstyres en ung talentfuld badmintonspiller med ZERV-ketcher og udstyr, da butikken underskriver dens allerførste kontrakt. Viktor Axelsen er navnet på kontrakten. I 2010 i København vokser Badmintonshoppen eksplosivt under tidligere Badmintonligaspiller Torben Van Den Brekel Kulmbaks vinger og kan pludseligt kalde sig Danmarks største badminton webshop. I 2016 overtager Torben Ketshop og rykker Badmintonshoppen.dk med til Odense og sammenslutningen er nu en realitet. Mikkel Normann har i mellemtiden kæmpet sig op fra opstrenger til butikschef i Ketshop. 

 

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.