Kontakt

Blog

Indlæg i samme kategori

01.01 2020 af Kristina Ege Scharff

Restaurantkæden Halifax har investeret i den fulde outsourcingpakke hos Keepers, som til dagligt hjælper med opdateringen af bogholderiet samt håndterer løn for deres mange medarbejdere.

Halifax Burger Restaurant benytter sig primært af Keepers’ outsourcingydelser, men får også af og til hjælp fra vores consulting team. Halifax har været med helt fra starten i 2014, hvor Keepers ApS blev stiftet. I begyndelsen var de interimkunde, men har siden 2017 været outsourcingkunde hos Keepers ApS, hvor de har hele pakken inkl. rapportering og løn.

Keepers yder altid en professionel og behagelig service. De er nærværende, og deres grundleverance lever fuldt ud op til min forventning. Hvis der opstår behov ud over det sædvanlige, er de lette at få fat på og står altid klar til at hjælpe, med et smil på læben.

Når man outsourcer, er det en forudsætning, at dem, man lægger opgaven hos, står klar til at gribe boldene og levere. Det gør Keepers. Man kan mærke, at de bekymrer sig om deres kunders forretning og har hjertet med i det arbejde, de leverer. Og det er en kvalitet, man ikke kan tage for givet, når man vælger at outsource.
– Ulrich Bøving Dehler, CEO & Co-Founder af Halifax Burger Restaurant

 

Restaurantkæden Halifax specialiserer sig i burgere lavet på gode råvarer, serveret i rare og uformelle omgivelser. Kæden tæller i skrivende stund 11 restauranter rundt om i landet, og hvadenten du er til den krydrede, den snaskede eller veganske burger, har Halifax noget for enhver smag. Læs mere på halifax.dk

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.