Blog

02.02 2021 af Kristina Ege Scharff

Som spin out-virksomhed af Leo Pharmas Innovation Lab lagde e-commerce-platformen HelloSkin fundamentet til en virksomhed i eksplosiv vækst, der i dag er kendt som Nøie. På en anbefaling lod de efter få måneder Keepers overtage økonomifunktionen, og med et unikt og skalerbart outsourcing-koncept voksede økonomifunktionen sammen med virksomheden.

Spin out åbnede op for ny forretningsidé med stort vækstpotentiale

E-commerce platformen HelloSkin var bygget op omkring salg af nogle af de bedste hudplejeprodukter til personer med hudproblemer. Holdet bag virksomheden lærte i processen en hel masse om, hvilke produkter og ingredienser, der var effektfulde for forskellige hudtyper og -tilstande, og på baggrund af den data og viden startede de virksomheden Nøie med et fokus på udvikling af egne hudplejeprodukter specielt tilpasset den enkelte.

”Vi tror på, at hudpleje skal være simpelt og tilpasset til den enkelte person. Vi så et hul i markedet, og vi havde en løsning, der var bedre end eksisterende produkter på markedet.”
– Chris Christiansen Co-founder & Chief Footprint Officer.

 

Vi skal bruge energien, hvor vi er bedst

Før Keepers kom ind i billedet, kørte Nøie selv økonomifunktionen, dog kun i godt tre måneder. Processerne var meget manuelle, og selvom der dengang ikke lå så meget arbejde i økonomifunktionen, stod det klart, at de havde behov for en forlænget arm til at hjælpe med økonomistyringen – herunder bogføring og håndtering af løn. I den forbindelse fik de anbefalet Keepers fra andre virksomheder.

Outsourcing af økonomifunktionen er det rigtige for os, fordi vi tror på, at vi skal bruge vores tid og energi der, hvor vi er bedst. Og så skal vi overlade andre opgaver, såsom økonomifunktionen til andre, som er bedst til netop det.

Den perfekte pakke med gode relationer

Nøie har i dag hele pakken hos Keepers med en komplet outsourcing-løsning og en ekstern CFO, der formidler det arbejde, som Controller-teamet udfører, udarbejder budgetter og følger op på forecast.
Med automatiserede processer leverer Keepers materiale ind til revision, sørger for betalinger, månedlige afstemninger m.v., og selvom teamet ikke fysisk sidder hos kunden, er der med tiden opbygget en rigtig god relation.

”Vi har fået opbygget en god relation til både Tina [Senior Controller] og Kasper [CFO]. At vi altid ved, at det er de to, som vi skal tage fat i, når der er spørgsmål til budget, er vigtigt. Det er en relation, som tager noget tid at opbygge, fordi vi først får 100% udbytte af arbejdet, når de kender og forstår vores forretning. Og det gør de heldigvis i høj grad nu.”

Store synergier, fleksibilitet og adgang til ekspertviden

Hos Nøie er man ikke i tvivl om, at outsourcing er en god investering for dem, og at kombinationen af en fast outsourcingpartner og tilkøb af ekstern assistance supplerer hinanden rigtig godt.

Der er store synergier ved at have hele pakken hos Keepers, fordi jeres folk kender hinanden og kan snakke sammen, uden nødvendigvis at skulle involvere os dag til dag. Det er en kæmpe fordel, som sparer tid for alle parter. Beslutningen om at tilknytte en ekstern CFO fra Keepers har været en god beslutning. Vi har ikke behov for en fuldtids CFO, men for fleksibilitet, sporadisk sparring og en proces, hvor vi sætter os sammen en gang om måneden og snakker tallene igennem. Netop det får vi hos Keepers.

Nøie er vokset eksplosivt over en relativt kort periode, og derfor er behovet for en ekstern CFO også noget, der er opstået undervejs. Og her giver ekstern kapacitet rigtig god mening, fordi det er en løsning, der netop kan skaleres med et vækstscenarie – og hvor man hele tiden har muligheden for at skrue på forskellige dele, alt afhængigt af virksomhedens aktuelle situation. Hos Nøie er fleksibilitet og adgang til eksperter på forskellige områder endnu en fordel ved samarbejdet med Keepers, hvilket de har haft stort udbytte af.

”Fleksibilitet og adgang til ekspertviden og rådgivning på mange forskellige områder indenfor økonomi er noget, som vi drager nytte af. Vi er ikke en størrelse virksomhed, hvor vi ville kunne ansætte eksperter på alle disse områder. For eksempel i forbindelse med ny ferieordning – her har vi hvilet meget i, at Keepers har fuldstændig styr på det.”

Tag en snak med Keepers om din “her-og-nu”-situation

Er du ligesom Nøie begyndt at få øjnene op for fordelene ved outsourcing af økonomifunktionen? Så tag en snak med Keepers om din ”her-og-nu”-situation, og få overblik over dine optimeringsmuligheder med en professionel outsourcingpartner.

Nøie er en dansk virksomhed, der udvikler specielt tilpasset hudpleje til den enkelte, afhængigt af hudtype og -tilstande.En blanding af videnskab, data og community feedback gør, at Nøie kan udvikle customised produkter, der virker. Holdetbag har over en periode på fem år indsamlet data og viden om produkter målrettet forskellige hudproblemer. Derfor vedde, hvilke indholdsstoffer der virker til den enkelte, og hvordan uønskede virkninger kan undgås. Konceptet er bygget sådan op, at forbrugeren gennemfører en hudtest, hvorefter Nøie sammensætter de indholdsstoffer, der vil virke på forbrugerens hudtilstande.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.