Blog

26.05 2021 af Kristina Ege Scharff

Vi er glade for at kunne præsentere Søs Axdal, Assistant i Payroll, Jakob Nymann, Consultant i Consulting og Frederik Reinecke, Assistant i Consulting. Tag godt imod de nye Keepere.

Administrationsøkonom med skarpt fokus på detaljen og gode relationer

 

Søs Axdal hjemmesideSøs er uddannet administrationsøkonom fra Professionshøjskolen Metropol (nu KP) i København og kommer med erfaring inden for både løn, bogholderi og HR. Som Assistant I payroll-afdelingen laver Søs løn for en række outsourcingkunder, og her går hun til opgaverne med masser af gå-på-mod og nysgerrighed og ikke mindst et skarpt fokus på detaljen.

Søs har altid vægtet det personlige, sociale og det nære højt, så da hun øjnede chancen for at arbejde sammen med et team på specialistniveau i en virksomhed, hvor kompetencer, ifølge Søs, vægtes ligeså højt som moral og etik, greb hun chancen med det samme.

 Som Assistant i Payrol ved man aldrig, hvad dagen vil bringe – og det tiltaler mig meget. At være en del af keepers Payroll-team er en unik chance for at lære at lave løn på korrekt vis. – Søs Axdal.

Søs er kendt for at arbejde resultatorienteret og vægter gennemsigtighed, effektivitet og kvalitet i materialet særdeles højt. Hun sætter stor pris på sparring og gode sociale relationer med både kollegaer og samarbejdspartnere. Som kunde hos Keepers er vi derfor ikke i tvivl om, at du vil blive mødt med både optimisme, åbenhed og smil, når du samarbejder med Søs.

 

Stærk Consultant klar på interimopgaver og lynhurtig til at gennemskue nye systemer

 

KJ4A6537Jakob er uddannet cand.merc. i Finansiering og Regnskab med tilvalg i Big Data og er yderst fortrolig med at arbejde med store datasæt. Han kommer med erfaring fra økonomifunktionen i Just Eat, hvor han bl.a. har håndteret IFRS 16, aktiver og diverse bogføringsopgaver. Jakob er i skrivende stund i gang med sin første konsulentopgave, hvor han som Controller assisterer med diverse opgaver i økonomifunktionen og bidrager til procesoptimering.

Evnen til at sætte sig ind i nye systemer er Jakobs varemærke. Han har tilmed en interesse for at effektivisere og automatisere arbejdsgange, så de kræver mindst mulig manuel håndtering – en interesse, som vi er overbeviste om, vil spare tid og penge for mange af vores kunder i fremtiden.

Jakob er opsat på at lære en masse nye ting hos Keepers og glæder sig i den grad til at suge ny viden til sig fra de erfarne kollegaer.

Jeg elsker at lære nye ting, og det virkede til, at Keepers var et sted, hvor jeg ville få en unik mulighed for at sprede mine vinger rent fagligt og virkelig udvikle mig professionelt. – Jakob Nymann.

 

Fra Noma til Keepers med en ‘work now – rest later’-mentalitet

KJ4A6552

Frederik er Assistant i Consulting og kommer med en lidt anderledes, men utrolig spændende baggrund som projektleder og manager i servicebranchen, hvor han bl.a. har været med til at føre den verdenskendte restaurant Noma helt til tops. Frederik har en HD på linjen Marketing Management og en faglig interesse for at kunne se helheden i et regnskab og analysere på de enkelte nøgletal med henblik på optimering, hvilket han vil få rig mulighed for som en del af Consulting-teamet i Keepers.

Frederik tog springet til en helt ny karrieresti hos Keepers, da han her så mulighed for at udvikle sig både personligt og fagligt på en arbejdsplads med fokus på nytænkning og dynamik.

Jeg har fået en masse dygtige kollegaer med forskellige baggrunde, hvilket giver uendelige muligheder for udvikling – og når man kommer fra en verden, hvor to dage aldrig er ens, trives man i et sådant miljø. Jeg er både stolt og glad over at være en del af holdet. – Frederik A. T. Reinecke.

Gennem mere end 18 år i servicebranchen har Frederik opbygget en ”work now, rest later”-mentalitet med service og gode relationer som førsteprioritet – og det er vi sikre på, at vores kunder vil mærke og nyde godt af fra første bekendtskab med Frederik.

Vi er stolte af at kunne byde disse tre nye Keepere velkommen, og fordelt på hver deres team er vi sikre på, at vi endnu engang kan løfte niveauet til glæde og gavn for vores kunder.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.