Blog

12.01 2021 af Kristina Ege Scharff

Det går stærkt i Keepers, og i slutningen af 2020 blev vi endnu engang to Keepere rigere, som alle er godt i gang med at sætte deres præg på Keepersfamilien. Mød Sofie Rossen og Alexander Pulli, og hør dem fortælle jer med egne ord, hvorfor der stod Keepers på menukortet i 2021.

International profil med ambitioner og ben i næsen

 

Keepers _DSC8641Sofie har et American High School Diploma og et International Baccalaureate Diploma fra hhv. Indien og Dubai med Business Management & Economics som hovedfag.
Sofie har et kæmpe drive og en selvstændighed, der sjældent ses i så ung en alder. Hun interesserer sig meget for det kreative aspekt i at drive forretning, herunder udvikling af markedsføring på forskellige platforme, og bringer altid velovervejede input på bordet. Sofie er desuden kendt for at være målrettet og giver aldrig op på en ny udfordring.

Jeg har valgt Keepers, fordi det er et nytænkende og hurtigt voksende firma, med mange muligheder. De tror på, at digitalisering er fremtiden, og at kvalitet rækker længere end kvantitet, hvilket kan ses i alle deres afdelinger; Outsourcing, Consulting og Payroll.” – Sofie Rossen, Student Assistant i Outsourcing.


Odenseaner med italienske aner og glimt i øjet

 

Keepers _DSC8691

Alexander Pulli er cand.merc. i Accounting and Finance fra Syddansk Universitet i Odense og kommer med erfaring som bl.a. Finance Assistant hos Blue Ocean Robotics. Alexander er desuden uddannet Markedsføringsøkonom fra Erhvervsakademiet Lillebælt og har et solidt indblik i salg og kunderelationer fra en tidligere stilling som Account Manager hos Just Eat.

Som Assistant Controller i Keepers er Alexander medansvarlig for den daglige drift af vores kunders bogholderi og betalinger og bidrager med sin udadvendte natur til et nærværende og konstruktivt samarbejde, både internt blandt kollegaer og med vores kunder.
Struktur og organisering giver ro i maven – det er Alexanders mantra. Derfor giver det ham også en stor tilfredsstillelse at få ryddet op og afstemt korrekt i regnskabet. Og vi er sikre på, at netop det vil afspejle sig i arbejdet, når Alexander med italiensk blod i årerne, høj energi og et positivt mindset er ambitiøs på kundernes vegne og arbejder benhårdt på at opnå det bedst mulige resultat for sine kunder.

Keepers fangede min interesse, da jeg fik et indtryk af en velorganiseret arbejdsplads med stor fokus på og udvikling af den enkelte medarbejder. Sparringen og læringen fra dygtige og erfarne controllere har helt sikkert betydet meget for mig i mit valg af Keepers. Og hvem vil ikke gribe chancen for at kunne fortsætte sin udvikling og samtidig blive en del af en virksomhed som Keepers med så stort et potentiale og vækst? Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre start eller modtagelse!” – Alexander Pulli, Assistant Controller i Outsourcing.

Vi glæder os helt ustyrligt over at have fået disse skønne Keepere om bord i familien og er ikke i tvivl om, at de kommer til at skabe stor værdi for vores kunder.

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.