Blog

11.02 2022 af Kristina Ege Scharff

Vi har ansat de vildeste lønressourcer til vores nye team i Aalborg. Et kæmpestort velkommen til Kristian Abildgaard, Assistant Manager og Kathrine Holt, Assistant i Payroll.

 

Keepers er en hurtigt voksende virksomhed, hvor digitalisering er i fokus, men hvor man stadig møder kunder og medarbejdere i øjenhøjde. Samtidig stifter man bekendtskab med flere forskellige virksomhedstyper, hvilket giver mig mulighed for stor udvikling både fagligt og personligt.
– Kathrine Holt, Payroll Assistant i Keepers Aalborg.

Fokus på relationen til kunden og masser af gå-på-mod

Kathrine er uddannet Finansiel Controller fra UCN, University College Nordjylland og blev færdig med sin uddannelse i 2020 sideløbende med et job som sagsbehandler i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse. Kathrine har desuden en baggrund som finansassistent med speciale i forsikring og pension fra Forsikringsakademiet Rungstedgaard og har arbejdet med forsikring for både private og erhverv.

Kathrine arbejder for at styrke relationen med kunden og på den måde forbedre samarbejdet. Som Payroll Assistant i Keepers sørger hun for, at opgaven bliver løst på bedst mulige vis med kunden i fokus.

Motivationen til at yde en ekstra indsats er for Kathrine tæt forbundet med det at gøre en forskel for kunder og kollegaer og generelt gøre hverdagen lettere for dem. Kathrine er fyldt med gå-på-mod og lader sig ikke slå ud af de små bump på vejen, der måtte være til målet, og hendes entusiasme skinner igennem, når der er noget, hun virkelig brænder for.

Den rejse, jeg ser Keepers er på, tiltalte mig utroligt meget. Yderligere gav ansættelsessamtalen mig indtryk af, at de værdier, som Keepers søger at leve efter, matcher mine egne personlige og faglige værdier rigtig godt. Yderligere har jeg et godt kendskab til og samarbejde med den nyansatte leder af Aalborg-kontoret, som giver mig sikkerhed for, at vi deler synspunkter for retning, metode osv.
– Kristian Abildgaard, Assistant Manager i Keepers Aalborg.

Tung løn- og økonomiressource med nordjysk lune og fokus på fordybelse

Kristian er uddannet Civiløkonom (bachelor, HD i Organisation og ledelse, afsluttet i 2021) og kommer bl.a. med konsulenterfaring på lønområdet, herunder implementering af og undervisning i nyt lønsystem. Kristian har desuden gjort karriere i det offentlige, som er gået henover Aalborg Kommune, Aalborg Universitet samt Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelses lønadministration, med 10 års ledererfaring og personaleansvar for op til 30 medarbejdere.

Som Assistant Manager på Keepers kontor i Aalborg skal Kristian primært beskæftige sig med lønområdet og være en del af rekrutteringsprocessen i forbindelse med opbygningen af teamet på Keepers 3. lokation. Kristian er passioneret for lønområdet som få og glad for at udnytte systemernes dybere muligheder i at smidiggøre arbejdet med løn.

Kristian besidder en vis grad af stædighed i sin tro på, at hans værdier og faglighed giver det bedste resultat i den sidste ende og sætter stor pris på den gode kunderelation, hvor han i tæt dialog med kunden arbejder for at få enderne til at mødes.  Generelt er det gode arbejdsmiljø vigtigt for Kristian og er for ham grobund for passioneret og fleksibelt arbejde.

Som kunde er du i kyndige hænder hos Kristian, når han fordyber sig i nye opgaver med dyb og stor detaljerigdom for øje. Og så kan du være sikker på, at du har fået en samarbejdspartner med benene solidt plantet i jorden, der ubesværet og med sin nordjyske lune kan få enhver til at sænke skuldrene og trække på smilebåndet.

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.