Blog

14.12 2021 af Kristina Ege Scharff

Det kommende kvartal er vores travleste tid. Derfor har vi mandet op med tunge økonomikompetencer i Keepers. Vi er altid stolte over at byde nye Keepere velkommen i familien, og denne gang har vi været ekstra spændte. Vi har nemlig fået en savnet Keeper hjem til familien. Mød Oliver Torp Vagnholm, Senior Consultant i Keepers.

En gammel kending vender hjem
Oliver er en gammel kending i Keepers og starter som Senior Consultant i Consulting i KBH efter tre års ansættelse som Business Controller hos Landbrug & Fødevarer.

Min motivation for at komme tilbage er især præget af, at jeg savner at udvikle mig selv fagligt og personligt gennem nye og udfordrende opgaver. Derudover har jeg savnet Keepers-kulturen, som er præget af super engagerede mennesker med et højt drive og et ønske om at komme hinanden ved – det er enormt motiverende.

 

Eminent kommunikatør med forståelse for det strategiske perspektiv
Oliver kommer med en bachelor i Virksomhedskommunikation & Erhvervsøkonomi – HA(kom.) fra Copenhagen Business School og har en kandidat indenfor økonomistyring – Cand.merc. Accounting, Strategy & Control fra CBS. Hans faglige interesse kredser om emnerne strategiudvikling, systemforståelse samt optimering af arbejdsgange og processer, og med en eminent evne til at kommunikere og formidle komplekse problemstillinger gennem visuelt flotte og brugervenlige løsninger/præsentationer, er vi overbeviste om, at han vil skabe stor værdi for vores kunder.

Jeg går meget op i, at de produkter og ydelser, jeg leverer – udover at være brugbare – også er moderne og kommunikerer optimalt til forskellige interessenter.

 

Omhyggelighed driver nysgerrigheden
Oliver er enormt nysgerrig på alt. Det gælder både en nysgerrighed for mennesker, deres liv, og hvordan de er kommet dertil, men også en naturlig nysgerrighed for, hvordan ting og mekanismer foregår.

Jeg har svært ved bare at google mig frem til et svar uden også at forsøge at forstå, hvordan svaret er fremkommet. Min nysgerrighed hænger derfor også sammen med min omhyggelighed omkring ting.

Oliver glæder sig til at få stillet sin naturlige sult for konstant læring og udfordring, og så glæder han sig desuden helt vildt til at blive forenet med gamle og nye kolleger i Keepers! Og vi kan kun sige i lige måde, det er fedt at have dig tilbage i familien, Oliver.

 

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.