Blog

18.01 2022 af Kristina Ege Scharff

Tag godt imod vores seneste tilføjelser til outsourcing teamet i Fredericia, Ewa Dembinska Nørgaard og Lasse Vestergaard, der begge er startet som Assistant Controllere.

Lasse R. Vestergaard: Empatisk Assistant Controller med åbent sind og fokus på løsningsmuligheder

Fællesskab, sparring, høj faglighed og et godt socialt fællesskab blandt kollegaer betyder enormt meget for mig. Efter min research af Keepers og samtalen følte jeg, at Keepers kunne give mig disse ting.

Lasse er uddannet cand.merc. business controller fra Syddansk Universitet i 2021 og har efter endt uddannelse været ansat i Økonomi og BI i Færdselsstyrelsen, hvor han har arbejdet indgående med dataanalyse og ledelsesinformation.

Lasses faglige interesser ligger i krydsfeltet mellem økonomi og BI med særlig interesse for Business Intelligence, og herunder dataanalyse og programmering, da det er fantastiske værktøjer med en endeløs række af muligheder for automatisering, indsigter og overblik. Med en baggrund som elitesvømmer kommer Lasse med et unikt drive, disciplin samt sans for detaljen og et resultatorienteret og positivt mindset. Både kunde og kolleger vil derfor møde en yderst ambitiøs og engageret medarbejder, som går til alle opgaver med stor intensitet.

Lasse ser sig naturligt nysgerrig efter løsningsmuligheder og søger med åbent sind, empati og fokus på sine omgivelser forståelse for kundens behov og sprog mod målet til den optimale løsning. Med Lasse om bord i teamet kan du være sikker på, at der altid bliver fundet en løsning, om det så er ved egen indsats eller i samarbejde med dygtige kollegaer.

 

Ewa Dembinska Nørgaard: Samvittighedsfuld og serviceorienteret Assistant Controller

Keepers jobannonce lagde op til en stejl læringskurve og gode muligheder for at udvikle sig. Der var desuden lagt stor vægt på fællesskabet, og det ville jeg gerne være en del af.

Ewa er cand.merc. i supply chain management og kommer med erfaring som logistikcontroller hos Bosch og en baggrund som koordinator ved CBS.

Ewas faglige interesse er fokuseret omkring bogføring og kundekontakt, hvorfor vores kunder vil opleve en særdeles serviceorienteret kapacitet i samarbejdet med Ewa, når hun som Assistant Controller i Keepers skal håndtere opdateringen af bogholderiet, betalinger, indberetning af moms m.m.

Ewa sætter en ære i, at der er styr på tingene og holder altid et skarpt øje på detaljen. Hun er desuden meget samvittighedsfuld i sit arbejde og forsøger altid at løse sine opgaver, som hun selv forventer, at andre ville gøre det – det vil sige levere et output, som man kan stole på er korrekt.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.