Blog

30.11 2023 af Mille Dyrløv Vagnholm

Hos Keepers glæder vi os altid over at kunne byde nye, dygtige kollegaer velkommen. Det er derfor med stor begejstring, at vi kan præsentere vores to nyeste tilføjelser, Camilla Brydebøl Schmidt og Sofie Bauer Voss.

Camilla Brydebøl Schmidt – Vores nye Controller i Outsourcing

Camilla har en Professionsbachelor i Finans fra IBA Erhvervsakademi Kolding og medbringer en solid erfaring fra sin tidligere stilling som Financial Controller. Hendes faglige interesse bevæger sig indenfor økonomistyring og regnskab.

Imødekommende profil med dedikation til kvalitetsløsninger

I hendes rolle som Controller i Keepers Outsourcing, varetager hun bogføring og controlling på en række kunder med stor dedikation. Hendes særlige styrke ligger ikke kun i hendes skarpe, faglige, ekspertise, men også i hendes positive tilgang til arbejdet. Hun har øje for detaljen og leverer altid materiale af højeste kvalitet.

Camilla er en sand livsnyder, som sætter stor pris på de gode ting i livet, og hun er altid klar på nye udfordringer. Hendes positive indstilling skaber en arbejdsatmosfære, der både er imødekommende og produktiv. Hun møder enhver udfordring med oprejst pande og en entusiasme, der smitter af på alle omkring hende.

Jeg har valgt Keepers, da det er en virksomhed, der sætter læring og vækst i fokus. Dette matcher mine egne værdier, og jeg ved, at jeg både kan udvikle mig personligt såvel som fagligt som en del af Keepers. – Camilla Brydebøl Schmidt, Controller i Outsourcing.

2 skarpe fra Camilla

Hvordan har dine første to måneder været hos Keepers?

  • Mine to første måneder ved Keepers har været lærerige og spændende, samt en smule overvældende med alle de nye indtryk, kollegaer og kunder. Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og har følt mig velkommen fra dag ét. Allerede nu har jeg været med til et par spontane fredagsbarer, som har være rigtig hyggelige, og jeg har talt med kollegaer på kryds og tværs af afdelingerne.

Hvad er det bedste ved din nye arbejdsplads?

  • Det bedste ved min nye arbejdsplads er helt sikkert alle de nye kollegaer, som alle har taget rigtig godt imod mig. Derudover synes jeg, at det er rart at se ledelsens fokus på medarbejdernes muligheder for læring og udvikling.

Sofie Bauer Voss – Vores nye Senior Consultant i Payroll

Sofie Voss er Senior Consultant i Keepers Payroll, hvor hun assisterer med lønkørsler, implementeringsprojekter og optimering af processer for vores lønkunder.

Erfaren og kundeorienteret lønekspert styrker vores Payroll Team 

Med solid erfaring inden for lønbranchen bringer Sofie viden og ekspertise med sig til vores Payroll team. Hun har tidligere været ansat i en lønvirksomhed, hvor hun har siddet i en hotline og vejledt kunder indenfor løn samt afholdt webinarer og været implementeringskonsulent.

Sofie er passioneret for arbejdet med løn og mennesker. Hun viser stort engagement i at forstå kundernes behov og fordyber sig meget i sine opgaver. Hun bringer ikke kun faglig dygtighed med sig, men også ærlighed, nærvær og en struktureret tilgang til sit arbejde.

Jeg valgte Keepers, fordi jeg kunne spejle mig i virksomhedens værdier. Jeg ser en kæmpe styrke i, at Keepers ser det hele menneske. Det er nemlig vigtigt for mig, at jeg både kan være en god medarbejder, kollega, kæreste og mor på samme tid. – Sofie Bauer Voss, Senior Consultant i Payroll.

2 skarpe fra Sofie

Hvordan har din første måned været hos Keepers?

  • Min første måned hos Keepers har været intenst, lærerigt og sjovt. Der er mange nye indtryk og mange nye processer, jeg skal lære, men heldigvis er alle meget inkluderende og søde til at sætte mig ind i teamet og i arbejdsgangen.

Hvad er det bedste ved din nye arbejdsplads?

  • Det bedste er helt klart den dynamik og sammenhold, der er imellem alle ansatte. Både på kontoret jeg er på til dagligt, men også på tværs af afdelingerne. Der er ingen tvivl om, at det er sjovt at arbejde her og alle har det godt sammen. Det mærker man helt fra første dag.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.