Blog

22.12 2021 af Kristina Ege Scharff

2021 har budt på masser af udfordringer og muligheder.  Vi har igen i år fået Gazellen, blev nomineret til EY’s Entrepreneur of the Year og har som det bedste af alt taget imod mange, nye Keepere.

Keepersfamilien er her ved udgangen af 2021 vokset til 50 personer. Det er vi stolte af, og vi kan faktisk ikke helt forstå, at vi er nået så langt. Vi er fortsat ydmyge og taknemmelige over den succes, vi sammen har skabt. En stor tak skal lyde til alle kunder, forretningspartnere og venner af huset for et stærkt samarbejde. Vi er spændte på det næste kapitel i vores rejse sammen med jer i 2022!

 

Vækst og travlhed hele vejen rundt

Efterspørgslen på lønydelser er eksploderet, og vi er positivt overvældede over den store interesse, der er for vores lønydelser og -kompetencer. Året har desuden budt på ny ferielov, hvilket har givet en del ekstra travlhed i vores fantastiske payroll team, der står sammen og kommer igennem de travle perioder med ros fra kunderne.

I det hele taget har vi i 2021 oplevet en enestående vækst via en stor tilgang af nye kunder, men også i form af mersalg på eksisterende kunder, der vil have mere Keepers. Den sidste del skal understreges! Det er en fabelagtig følelse at modtage kæmpe ros fra Keepers kunder og ønsket om at udvide og forlænge samarbejdet igen og igen. Dette kan udelukkende tilskrives Keepers-teamets høje performance, stærke kompetencer, servicemindedhed og skønne humør, som brænder igennem i samarbejdet med vores kunder.

 

I 2022 bliver vi lidt mere voksne

Med vækst kommer også et behov for professionalisering, hvorfor vi i 2021 har onboardet Keepers første eksterne bestyrelsesmedlem, Anders Madsen Pedersen. Med Anders om bord og ikke mindst med verdens bedste Keepere, vil vi gøre endnu mere af det, vi brænder for – nemlig at gøre Keepers til en førende spiller indenfor alle områder – med service, nærvær og kvalitet i vores leverancer som det fortsat vigtigste parameter sammen med en stor portion digitalisering. 2022 bliver også året, hvor et Consulting-team i hhv. Fredericia og Aalborg og dermed en erobring af trekantområdet og Nordjylland skal blive en realitet.

 

Voksne men stadig følsomme

Med vækst kommer også forandringer – forandring i strukturer, processer, ansvarsfordeling og et stort behov for fælles værdier samt fokus på ledelse. Vi har ansat flere Managere samt vores største kuld af nye Keepere nogensinde.
Vores Managere har dermed endnu tættere opfølgning med team og kunder, hvilket er et vigtigt skridt i vores rejse mod fortsat at styrke kvaliteten i vores leverancer, samtidig med at arbejdsglæden også er med. Derfor har vi defineret en samlet ledergruppe i Keepers og er i fuld gang med at sikre, at vi her danner et stærkt team godt klædt på til at udvikle sig selv i rollen og dermed vores Keepere. Dette i samarbejde med de dygtige ledelsescoaches fra X+CO Hanne Kierstein & Kirsten Hvid-Hansen.

 

 

Glædelig jul & godt nytår,
Keepers ApS

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.