Blog

12.10 2022 af Kristina Ege Scharff

Ved hjælp af en robot, har Keepers gjort dagligdagen lettere for SCL. Det gør at medarbejderne kan bruge mere tid på de sjove opgaver, og bruge deres ressourcer på noget der gavner forretningen, i stedet for at bruge dem på administration.

Vi har i samarbejde med Keepers også valgt at benytte os af en RPA. En RPA er en robot der gør dagligdagen lettere for os. I stedet for at sidde manuelt og afstemme eller at sidde manuelt og få scannet dokumenter ind, har vi fået en robot til at klare opgaven for os. Og det gør at mine medarbejder kan bruge mere tid på de sjove opgaver, og bruge deres ressourcer på noget der gavner forretningen, i stedet for at bruge dem på administration.Jeg vil anbefale Keepers til virksomheder der ligesom os, har været i en rivende udvikling og en rivende vækst, og selv kan have lidt svært ved at få den del af forretningen med, der giver værdi i form af rapporteringen.

– Bo Nissen, Regnskabschef i Selected Car Group

Selected Car group består af 3 selskaber; Selected Car Leasing, Selected Car Investment og Selected Car Collection.

Selected Car Leasing, som med mere end 13 års erfaring indenfor leasing af sportsvogne og luksusbiler, er en af de førende danske leasingselskaber. De har i dag både showrooms og kontorer rundt i flere dele af landet.

Selected Car Investment køber og sælger sportsvogne og samler biler, som enkelthandler og puljeinvestering med henblik på et emotionelt og økonomisk afkast.

Selected Car Collection, et showroom med en omfattende og unik bilkollektion, som danner rammer for eksklusive events og møder.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.