Kontakt

Blog

Indlæg i samme kategori

22.12 2022 af Kristina Ege Scharff

2022 er fløjet afsted, og før man aner det, er det tid til julehygge, guf og gaver. Vi tog hul på 2022 spændte, optimistiske og med en Coronakrise på retræten. Optimismen på verdensplan blev der desværre hurtigt sat en stopper for, da der udbrød krig i Europa og en deraf følgende energi- og klimakrise, som skyller ind over os. Ikke desto mindre har vi haft endnu et godt år med masser af udvikling, spændende kundeopgaver og ikke mindst vækst. Derfor skal der også lyde en kæmpe tak til vores kunder, forretningspartnere og venner af huset for et stærkt og værdifuldt samarbejde.

Professionalisering af Keepers med ny, ambitiøs strategi
Omstændighederne omkring os i kombination med heftigt vokseværk på både lokationer og antal Keepere har gjort os som ledere af Keepers endnu mere fokuserede på professionalisering af vores virksomhed, men også med en trang til at rykke endnu tættere sammen her i Keepers og stille skarpt på medarbejdertrivsel, faglig udvikling og øget værdi for vores kunder.

Konkret har vi i år lanceret en ny, ambitiøs strategi som vi i fællesskab med vores vilde team af Keepere skal føre ud i livet. Strategien er udarbejdet med 100% hjerte, og vi glæder os til at dele en masse spændende tiltag med jer, vores skønne kunder, i det nye år.

Ny lokation i det nordjyske
Startskuddet på 2022 gik med åbningen af vores nye lokation i Aalborg. Da dørene til det nordjyske kontor åbnede, sad der blot én Senior Manager ved et skrivebord i et ellers tomt kontorlokale. Heldigvis en Keeper, der havde masser af gå-på-mod, vilje og entusiasme for at udbrede kendskabet til Keepers. Det resulterede hurtigt i nye kundebekendtskaber og en dejlig flok af Keepere, og efter knap et år er vi allerede flyttet videre til nye, større lokaler. Vi er fulde af forventning og begejstring for Keepers fremtid i Aalborg.

Ny leder af outsourcing
Også i vores Outsourcing team i Fredericia er der sket en masse nyt i det forgangne år. Vi har fået fornøjelsen af en dedikeret, erfaren ressource til varetagelse af den daglige ledelse med det primære formål at bidrage til at give vores Managere et løft ift. den ledelsesopgave, de står overfor på den vækstrejse, vi er i gang med samt et skarpt fokus på Keepers vækststrategi via deltagelse i netværk og ’actual’ og strategisk salg.

Det første Keepers-hold 22
For første gang i Keepers historie ansatte vi i år et helt hold af nyuddannede konsulenter, som tilbragte en hel uge sammen på et onboardingforløb i Odense, der bød på både sociale arrangementer med de øvrige Keepere, introduktion til livet som Keeper og undervisning i b.la. moms og Excel.Ugen var en kæmpe succes, og vi er allerede i gang med at planlægge et spændende forløb for de nye kandidater, som vi tager ind i 2023 samt et skarpt Graduateforløb.

Fede case stories – tak fordi I stillede op
I Keepers kommer langt størstedelen af vores kunder til via netværk og anbefalinger. Og netop anbefalingerne betyder rigtig meget for os. Ikke blot udadtil overfor nye, potentielle kunder, men i høj grad for os personligt. Keepers er vores hjertebarn, og vi brænder virkelig for at levere det absolut bedste til vores kunder.
En særlig tak skal også lyde til de fantastiske kunder, der i løbet af året tog tid ud af deres travle kalender til at stille op til en case story med Keepers. Vi elsker at høre om jeres erfaringer med Keepers, og det giver altid et ekstra boost til gejsten for at gøre det endnu bedre i det nye år.

Med ønsket om en glædelig jul og et fabelagtigt nytår til jer og jeres kære. 

 

De kærligste hilsener
Andreas, Maria og Katja
Partnere / Indehavere i Keepers ApS

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.