Blog

15.12 2022 af Kristina Ege Scharff

Han er drevet af et karrierefokuseret mindset og har stor erfaring indenfor koblingen mellem finans og IT. Samtidig ønsker han for sig selv og fremtidens Keepere et velbalanceret liv med plads til både familien og rollen som den ambitiøse leder. Mød Daniel Jepsen, Senior Manager i Keepers Consulting.

Daniel har altid været glad for både matematik og sprog, og der var aldrig tvivl om, hvorvidt han skulle gå ’uni-vejen’ eller ej. Under opstarten på SPRØK / Cand. Negot i Odense fandt han dog ud af, at økonomi var det, der ’triggede’ hans faglige engagement, hvorfor Cand-Merc. Accounting blev den endelige titel efter endt studie.

Den faglige interesse har siden udviklet sig og går i dag meget på systemer og systemsammenhænge samt koblingen med regnskab og rapportering.

Jeg brænder for at levere god kvalitet og samtidig at lære noget nyt – uagtet om det er en udvikling af Excelmodeller, ledelsesmæssige udfordringer eller bygning af køkkenelementer. – Daniel Jepsen, Senior Manager i Consulting, Keepers ApS.

Fokuseret karrieremindset

På Negotstudiet savnede Daniel noget mere på den sociale front, og allerede som 1. årsstuderende på det nye studie blev han en aktiv del af ungdomsmiljøet i DJØF, hvor han gennem nogle år også var formand. I DJØF og på HA-studiet fandt han indgangen til ligesindede med samme ambitiøse tilgang til livet og karriere, som han selv havde. Som formand var Daniel med til at arrangere og afholde kurser, var ansvarlig for introforløb og eksekverede på forskellige events sponsoreret af DJØF.

Daniel har i sin karriere bl.a. været fem år i Deloitte, hvor han startede som nyuddannet. Han blev dengang en del af Deloittes Graduate Programme på Henley Business School, som var et internt kursusforløb med alle konsulenter fra de nordiske lande. På graduate-forløbet blev Daniel introduceret for mange af de ting, man kunne opleve i dagligdagen som konsulent. Ting som man ikke havde stiftet bekendtskab med via studiet, men som man nu fik mulighed for at teste hands-on. Der var fart på som konsulent i Deloitte, og Daniel var fokuseret og målrettet.

Opgavernes art er ofte tilfældige i starten som konsulent, men det stod relativt tidligt klart, at Daniel havde ekstraordinært flair for det tekniske aspekt i økonomifunktionen. Derfor blev opgaverne ofte enten tildelt eller drejet over mod koblingen mellem finans og IT og blev altid løst hurtigt og med fokus på optimering gennem ændring af setup i og omkring økonomisystemerne.

Konsulent eller ej – rastløsheden i den faste stilling

Som nybagt far oplevede Daniel, at rollen ikke harmonerede med livet som konsulent. Derfor trådte han – trods tilfredshed med opgavernes art – ud på den anden side af skrivebordet i en fast stilling. Efter at have optimeret på processer og IT-setup og have udarbejdet nødvendig rapportering, konstaterede Daniel, at opgaverne skiftede til at bære præg af triviel drift. Dette skabte en indre rastløshed, som resulterede i flere jobskifte inden for en kort årrække.

”Det blev simpelthen for kedeligt og for lidt udfordrende, når der bare var styr på processerne, og man kun skulle koncentrere sig om at drifte. Først ved mit 5. jobskifte, gik det for alvor op for mig, hvor meget jeg savnede konsulentrollen og det kaos, man nogle gange bliver kastet ud i, som man så skulle få styr på, for dernæst at rykke videre til nye kunder og gøre en forskel.”  – Daniel Jepsen, Senior Manager i Consulting, Keepers ApS.

KeepLife – medarbejderens trivsel

Erkendelsen af savnet til konsulentrollen fik Daniel til at søge aktivt tilbage til konsulentverdenen. Daniel kendte alle tre partnere i Keepers fra deres tid sammen i Deloitte, og da han rakte ud til dem, tog de uden at blinke Daniel om bord i teamet.

Her blev han mødt af samme ambitiøse tilgang, som han havde oplevet både i sin studietid og hos Deloitte, men med en helt særlig forståelse og åbenhed overfor work/life balance. Et vel nok gennemtæsket begreb, men et begreb, som er et bærende element i Keeperskulturen og internt går under navnet KeepLife.

I mit job hos Keepers oplevede jeg for første gang i min karriere, at jeg i min ferie havde ro i maven og faktisk kunne holde ferie, fordi Keepers havde sørget for back-up på kundens opgave. Det er bare et eksempel på og et kæmpe kadeau til Keepers for deres måde at være ambitiøse på, uden at gå på kompromis med medarbejdernes trivsel og balancen mellem arbejdslivet og familielivet. Der bliver simpelthen presset på for, at vi holder vores ferie, kobler af og dyrker livet udenfor arbejdspladsen. Det er bare en del af en indgroet (positivt forstået) kultur. – Daniel Jepsen, Senior Manager i Consulting, Keepers ApS.

Tag dig tid til blot at høre, hvordan det går

Daniel har hele vejen gennem sin karriere været ambitiøs og er i dag en del af Keepers stadig relativt nyudklækkede ledergruppe, som er med til at videreudvikle organisationen i takt med, at den modnes og vokser sig større.

Det ligger Daniel meget på sinde at være med til at sikre og skabe rum for, at der i Keepers vedbliver med at være plads til at rumme både familieliv og det fokuserede og ambitiøse karrieremindset hos de unge, som han i dag selv er leder for. I det ligger også et fokus på at være nærværende og tilgængelig for sine medarbejdere, ved fx at huske lige at tjekke ind hos sine medarbejdere og høre, hvordan det går og samtidig være synlig i sociale sammenhænge, så man lærer sine medarbejdere at kende både som kollegaer og som mennesker.

Som konsulent ser man ikke sine «rigtige» kollegaer ret meget. Derfor er det dejligt at have en personalemanager, der tager sin tid til blot at ringe og høre, hvordan det går – både med arbejdet og med mig i det hele taget. Daniel er desuden en fantastisk sparringspartner og hjælper os med mange af de udfordringer, vi møder ude hos kunderne, men er også altid klar på en hyggelig snak over en øl til fredagsbaren. – Mads Vendelbo, Senior Consultant i Keepers Consulting.

Stærkt samarbejde i ledergruppen

I takt med at Keepers vokser og kendskabet i markedet bliver større, bliver opgaverne som Keepers løser også mere diverse. I den forbindelse bliver mulighederne for at udnytte de forskellige kompetencer blandt managerne ligeledes større. For Daniel betyder det, at han bl.a. assisterer som projektleder på ERP-projekter, hvor Keepers’ medarbejdere med samme flair for dette område kan blive inddraget som en del af en team-løsning. Ved team-løsninger på denne måde får kunden en mere fuldstændig løsning, og den massive erfaring blandt Managerne gives videre til yngre konsulenter.

Daniel har gennem længere tid været en del af ledergruppen i Keepers, som udover at arbejde intenst med selvudvikling i rollen som leder, arbejder med udviklingen af Keepers. Med oplevet vækst og ændringer i markedet, er der konstant behov for at arbejde med, hvilken retning og hvilke opgaver der skal prioriteres for at kunne være på forkant med de givne situationer. Ledergruppen arbejder sammen som et godt team og udnytter de forskellige Manageres kompetencer og erfaring.

Ledergruppen i Keepers er et forum, hvor vi kan diskutere og sparre om forskellige problemstillinger med andre Managere med anden erfaring og kompetencer. Jeg oplever, at vi bliver hørt og har indflydelse på retningen for Keepers. Det fungerer virkelig godt, og jeg er glad for at være en del af en rigtig stærk enhed, som sammen prioriterer og handler på, hvad vi ser internt, i markedet m.v. – Daniel Jepsen, Senior Manager i Consulting, Keepers ApS.

Og det stærke teamwork er allerede godt indarbejdet, hvis man spørger en af Daniels nærmeste kollegaer.

”Daniel er en fornøjelse at arbejde sammen med som kollega. Han er både en teamplayer og har en høj faglighed, hvorfor jeg ofte bruger ham til sparring ift. løsning af opgaver og ledelsesmæssigt. Han er kort sagt en fremragende med-manager”.  – Marianne Gutfeld Telling, Senior Manager i Keepers Consulting.

 

Daniel går meget op i sin rolle som far og er samtidig ambitiøs omkring sin karriere, men er heller ikke i tvivl om, at det at trives med arbejdsopgaverne er en væsentlig og langt vigtigere drivkraft for ham end en fancy titel eller en god løn. Udover at dyrke farrollen holder Daniel meget af fridykning, der for ham fungerer som en ventil i en travl hverdag. At fridykke er for Daniel lidt ligesom at meditere, og det giver ham den ro, han har brug for til at kunne mase på i alt det andet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.