Blog

09.01 2023 af Julia Koch Poulsen

Keepers er stolte over, at vi sammen med en række andre virksomheder, fik muligheden for at holde et oplæg om, hvem Keepers er for Financial Controller studerende fra UCN. Som en del af Keepers spændende vækstrejse, samler vi nemlig på stærke, faglige talenter, som kan blive en del af Keepersfamilien.

Oplæg om Keepers for Financial Controller studerende

For nyligt var Kristian Abildgaard, Manager i Keepers Payroll, og Kathrine Holt, Consultant i Keepers Payroll, fra vores konsulentafdeling i Aalborg ude for at holde et oplæg om Keepers for Financial Controller studerende fra UCN i Aalborg. Idet denne dag havde til formål at give de studerende kendskab til mulige jobs i nærområdet, fandt vi det vigtigt at præsentere Keepers, som for nyligt har etableret en konsulentafdeling i Aalborg.

Kristian Abildgaard og Kathrine Holt fortalte om Keepers rejse siden 2014, værdier, ydelser, indblik i udvalgte kundecases og medarbejdere. Yderligere fortalte de nærmere om en mulig karriere hos Keepers med et specifikt fokus på, hvad vi tilbyder nyuddannede økonomikonsulenter.

Hos Keepers er vi altid interesseret i flere nye talenter. Dette gælder i særdeleshed også stærke, nyuddannede profiler, hvor vi garanterer en stejl indlæringskurve samt grundig onboarding og oplæring fra erfarne kollegaer, som vil sikre en udvikling fra ”grøn økonomikonsulent” til en stærkt funderet CFO. Derfor var det fantastisk at komme ud og fortælle om Keepers og møde disse studerende.

Kristian Abildgaard, Manager i Keepers Payroll, og Kathrine Holt, Consultant i Keepers Payroll.


Positivt indtryk af Keepers

Mie Lindblad Kolding, som studerer Financial Controller på 3. semester, var én af mange studerende fra UCN, der var mødt op til en lærerig dag med interessante oplæg, hvor både Keepers og en række andre virksomheder deltog.

På forhånd havde Mie Lindblad Kolding lavet lidt research af Keepers og på den baggrund dannet sig et positivt indtryk af virksomheden. Efter Keepers’ oplæg blev Mie Lindblad Kolding kun bekræftet i sit indtryk af Keepers. Kristian Abildgaard og Kathrine Holt formåede virkelig at fange hendes interesse med en udstråling, der tydeliggjorde, at de er glade for deres arbejde hos Keepers.

En virksomhed i fremgang, der sætter en ære i sine medarbejdere og det sociale fællesskab blandt alle kontorer i DK. Mit indtryk er, at der er plads til alle, og at der ikke er et skarpt defineret hierarki. Alle har ret til at ytre sig, og man kan spørge alle om hjælp – hvad enten det er ens nærmeste kollega eller leder. – Mie Lindblad Kolding, Financial Controller studerende, UCN.

Studerende tættere på praksis og profession

Jens Neustrup Simonsen, Assistant professor/Adjunkt på finansuddannelserne på UCN, nævner også, at det har været en inspirerende, givende og praksisnær dag for de studerende på Financial Controller uddannelsen, hvor de fik et indblik i økonomi som profession.

De studerende havde en forrygende dag i går, hvor de kom endnu tættere på praksis og profession. Tak for jeres inspirerende indlæg, som gav de studerende indsigt i en proaktiv virksomhed [Keepers]. – Jens Neustrup Simonsen.

Fokus på videreudvikling af medarbejdere hos Keepers

Det positive indtryk, som Mie Lindblad Kolding har fået af Keepers, har ledt til, at hun nu ser et stort potentiale i at søge job hos Keepers efter endt uddannelse. Hun ser det som en spændende mulighed at blive en del af en forholdsvis ung virksomhed i fremgang. Derfor tog Mie Lindblad Kolding en snak med Kathrine Holt efter oplægget for at høre nærmere om jobmuligheder hos Keepers.

Efter min snak med Kathrine [fra Keepers], fik jeg et godt indblik i, hvorvidt der er mulighed for at videreudvikle de faglige kompetencer fra studiet ved Keepers. Allerede der kunne jeg mærke, at Keepers investerer i deres medarbejdere, og det er et kæmpe plus i min bog. – Mie Lindblad Kolding, Financial Controller studerende, UCN.

I Keepers er der et stort fokus på videreudvikling af medarbejdere gennem Keepers Academy for at sikre, at vores medarbejdere er de skarpeste og mest opdaterede indenfor deres fag. Dette uddyber Karen Lohmann Knudsen, Manager i Keepers Outsourcing, nedenfor.

Når vi får nyuddannede kandidater, vil vi gerne fortsætte udviklingen af deres kompetencer, og derfor har vi et struktureret forløb til det formål. Det er unge, skarpe kandidater med en høj uddannelse, som vi gerne vil sikre en stejl læringskurve for, så vi fortsætter en videreudvikling af deres faglige kompetencer. – Karen Lohmann Knudsen, Manager i Keepers Outsourcing.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.