Kontakt

Blog

Indlæg i samme kategori

06.05 2021 af Kristina Ege Scharff

Hvordan er det egentlig at arbejde som økonomikonsulent i Keepers? Hvordan er kulturen i en virksomhed, hvor man ikke ser sine kollegaer til hverdag, og hvilke opgaver er man med til at løse? Hør Marianne Gutfeld Telling, Manager i Consulting fortælle om sin første måned som Manager hos Keepers.

Min vej til Keepers

Mit karriereforløb startede med seks år i revisionsbranchen, efterfulgt af fem år i konsulentbranchen med varetagelse af outsourcet bogholderi, hvorefter jeg kom ud på den ”anden side af skrivebordet” og arbejdede som Finance Manager. For fire år siden søgte jeg job hos Keepers, samtidig med at jeg søgte et andet arbejde. Jeg valgte dengang at takke nej til stillingen som konsulent hos Keepers, men har sidenhen både i min stilling som Head of Accounts og senest Financial Manager indenfor outsourcing, haft Keepers i baghovedet og fulgt udviklingen af virksomheden på SoMe.

Det var derfor uden tøven, at jeg takkede ja til en samtale, da Katja henvendte sig og sagde, at det var nu, hvis jeg var interesseret i en Manager-stilling. Det var heldigvis et match for begge parter, og derfor startede jeg som Manager hos Keepers på consultingområdet for en måned siden, den 6. april 2021.

Salgsmøde og kontrakt i hånden en uge senere

Min første opgave, efter intro og opsætning af IT-udstyr m.m. første dag, var at tage salgsmødet med en potentiel kunde, som søgte assistance med deres igangværende BPO-projekt. Her var der endnu et match, og ugen efter startede jeg hos kunden, og der har været fuld gang i opgaven hele måneden.

Jeg får brugt store dele af min erfaring, og samtidig bliver jeg udfordret på projektlederrollen, hvilket er vildt spændende.

Dygtige mennesker og høj standard i opgaveudførelsen
Jeg har fået nogle fantastiske kollegaer hos Keepers, som både er sjove og hyggelige at være på kontoret med, og samtidig er de yderst professionelle og har et højt fagligt niveau.

Kunderne og en høj standard i opgaveudførelsen er tydeligt i fokus hos alle, hvilket er afgørende for, at vi har tilfredse kunder.

Nærværende ledelse og stærkt kollegialt sammenhold

Det er samtidig meget tydeligt for mig allerede, at der bliver lagt stor vægt på den nærværende ledelse og det kollegiale sammenhold og samvær i virksomheden, hvilket er en virksomhedskultur og et værdisæt, som jeg også lægger til grund for min ledelsesstil, og samtidig selv sætter stor pris på.

Spændende at hjælpe unge talenter godt på vej i deres faglige og personlige udvikling
Jeg har i løbet af måneden også haft mulighed for at arbejde sammen med Katja, Partner i Keepers i forhold til et lead fra en af mine tidligere kollegaer, hvor vi har præsenteret virksomheden for vores nyansatte kollega, der starter midt i maj.

Hende bliver jeg leder for, når hun starter, hvilket jeg ser frem til, da det er spændende som leder at få lov til at arbejde med unge talenter og hjælpe dem godt på vej i deres faglige og personlige udvikling.

Den kommende tid som konsulent

Den kommende tid vil blive brugt hovedsageligt hos min kunde, men også indimellem som faglig sparringspartner, bl.a. på momsområdet for mine kollegaer i Consulting, og med at få vores nye kollega godt i gang på hendes første kundeopgave, når hun starter i maj.

Derudover ser jeg frem til at få større indblik i mine kollegaers arbejde indenfor løn- og økonomioutsourcing, og når COVID-19 tillader det, også at besøge vores kontor i Fredericia og møde og lære kollegaerne der at kende. Og så glæder jeg mig helt vildt til at tjene vores eksisterende og fremtidige kunder bedst muligt.

–Marianne Gutfeld Telling, Manager i Keepers.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.