Blog

04.08 2021 af Kristina Ege Scharff

Da VICE Media Corporation i slutningen af 2018 iværksatte et nyt forretningsområde, Change Incorporated, opstod der et behov for en økonomichef. Ledelsen i Change Incorporated var placeret i Danmark, men hovedvægten af opgaver lå på det engelske marked, og koncernledelsen var placeret i UK samt USA. Derfor var der behov for en dansk placeret international profil til at håndtere de forskellige økonomiske aspekter af opstarten og samtidig få etableret en funktionel økonomiafdeling.

Et godt match til en kompleks opgave

På baggrund af en reference fra selskabets danske revisor, blev Keepers kontaktet. Og det stod hurtigt klart, at Daniel Jepsen Senior Manager i Keepers ville være et godt match til opgaven. Daniel begyndte som interim økonomichef hos Change Incorporated den 1. februar 2019 og har derefter været en central del af både intern såvel som ekstern udvikling af forretningsområdet. Om samarbejdets indhold udtaler Dominic Shales, CEO i Change Incorporated:

“Daniel was CFO for Change Incorporated, managing all aspects of the finance operation for this subsidiary of VICE Media Group. The role involved managing the oversight of a sizeable budget with many external suppliers, as well as the internal requirements of VICE such as reporting. He oversaw a small finance team and effectively set up all processes and systems required.”

Midlertidige ressourcer fra Keepers i vækstperiode

Perioden fra februar 2019 og frem var præget af ekstrem vækst. Derfor var det nødvendigt at ansætte til både bogholderi og controlling. Der var desuden behov for midlertidige ressourcer, og derfor var det fordelagtigt, at Daniel kunne trække Keepers økonomikonsulenter ind og ud og på en fleksibel måde tilpasse ressourcerne i afdelingen efter behov. Keepers har således assisteret løbende med ressourcer til både bogføring og controlling.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.