Blog

03.02 2023 af Julia Koch Poulsen

Når I vælger en outsourcingløsning hos Keepers, starter et indledende onboardingforløb, hvor I hurtigt bliver tilknyttet et team, som vil hjælpe jer igennem hele opstartsprocessen på en god og tryg måde. Vi sørger altid for at skræddersy outsourcingløsningen, så den bliver tilpasset til jeres virksomhed.

 

Keepers tilbyder et unikt outsourcingkoncept, hvor vi leverer skalérbare løsninger, der inkluderer alle de essentielle roller i en økonomifunktion – bogholder, controller, regnskabschef og økonomichef i én samlet pakke. Keepers kan varetage hele eller dele af økonomifunktionen, alt efter jeres behov.

Hos Keepers får I tildelt et team, som har en bred vifte af kompetencer, og som vil gøre alt for at hjælpe jer med lige præcis det, som I har brug for. Fordelen ved en outsourcingløsning og det, at I får et team tilknyttet, er at I på den måde har forskellige eksperter på forskellige områder. På den måde kan vi også nemt skalere løsningen op og ned, alt efter, hvad I har behov for. Vores konsulenter har også mulighed for at komme ud og hjælpe jer, hvis I har nogle specifikke projekter eller nogle større opgaver, som I har brug for hjælp til.  – Mathilde Christensen, Assistant Manager, Keepers Outsourcing.

Mathilde Christensen blev forfremmet til Assistant Manager i Keepers Outsourcing per 1. januar 2023.

Hvis I vil vide mere om Keepers Outsourcing, kan I læse mere her.

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.