Blog

24.11 2022 af

Når vi i Keepers snakker om vækstrejse, er det ikke for sjov. Vi vokser nemlig hele tiden set på antal medarbejdere og omsætning. Og selvom vi elsker at kigge på tal, er det selvfølgelig ikke kun tallene, vi ser på, når vi tager imod nye Keepere. Det er i lige så høj grad menneskene bag tallene. Der findes nemlig ingen virksomhed uden et stærkt hold af Keepere.
Mød vores senest ankomne familiemedlemmer fra hhv. København, Fredericia og Aalborg.

Jacob Naleye

Jacob har en Bachelor i Erhvervsøkonomi samt en kandidatgrad i Økonomistyring og er ansat som Assistant i Consulting-teamet i Aalborg.
Jacobs passion ligger indenfor Management Control, herunder incitamentsstyring og strategisk forankring via præstationsmåling – og evaluering.

En helt særlig styrke ved Jacob er, at han er klar over, at alt er en fase, hvilket giver ham et drive til at klø på og presse sig selv på mange punkter.
Han ved nemlig, at alt bliver nemmere igen på et tidspunkt. Vi kender Jacob som engageret og ansvarlig. Dette kommer til udtryk via hans drive til at kæmpe for mål, han har sat sig og har skullet tage ansvar for, allerede tidligt i sit liv.

Jeg har valgt Keepers grundet deres store engagement i deres medarbejderes udvikling. Det var vigtigt for mig at lande et sted, hvor det enkelte individs udvikling blev sat i fokus.

Theis Cornelius Scherwin       

Theis er Consultant i Keepers payroll-team, er uddannet Financial Controller og kommer med en baggrund som HR-konsulent.

Theis har stor interesse for mennesker og tal. Derfor finder han lønadministration særligt spændende, da det giver et godt indblik i og overblik over en virksomhed. Theis elsker at dykke ned i alle de muligheder, som kommer ud af det at “nørde” med en opgave.

Som person er Theis meget positiv, finder løsninger og søger aktivt det, som er bedst for alle parter. Og det er netop sådan, vi kender Theis. – som en optimistisk kollega, der altid spotter mulighederne frem for begrænsningerne.

Jeg blev anbefalet Keepers af Kathrine, Consultant i Keepers, som jeg gik på studie med. Hun havde gennem længere tid havde talt positivt om virksomheden. At sidde til en samtale og blive mødt af jordnære og ligefremme mennesker, det styrkede blot det, som Kathrine fortalte.

Nick D. Kjærsgaard Roesdahl

Nick kommer med en HD inden for regnskab og økonomistyring og har praktisk erfaring fra både bilbranchen og revisionsbranchen. Som Assistant i Consulting skal Nick udføre opgaver såsom bogføring, afstemning, regnskab, controlling og andet arbejde, der er naturligt forbundet med stillingen.

Nicks faglige interesse går bl.a. på at sørge for, at der er god orden i regnskabet, at der er styr på økonomien og løbende at kunne hjælpe med det økonomiske overblik. Nick er vedholdende og giver ikke så let op, når han bliver mødt med nye udfordringer. Når han går i gang med noget, gør han det færdigt – også selvom det kan være vanskeligt. Nick er desuden eftertænksom og grundig i sine beslutninger, der altid er velovervejede. På den måde sikrer han det mest optimale resultat for sine kunder.

Som kollega er Nick utrolig hjælpsom og stiller sig altid til rådighed, når nogen har brug for hjælp, primært fordi han elsker at se andre mennesker lykkes. Nick er passioneret for sit arbejde, nærværende i sine relationer og løsningsorienteret. Og så er det vigtigt for ham at holde sig aktiv, og få noget fra hånden.

Keepers mission taler til min personlighed, og jeg hæfter mig ved ord/sætninger som “kvalitet til tiden”, passion, engagement, involvering, samarbejde, nærværende, tillid og løsningsorienteret.

Mia Lindhardt

Mia er oprindeligt uddannet salgsassistent i Dansk Supermarked, hvor hun i mere end ti år arbejdede sig op til flere mellemlederstillinger med fokus på drift og salg. Efterfølgende har hun besiddet butikschefstillinger i modekæden Saint Tropez, men ændrede senere karrierekurs og søgte ind på CBS. Mia er nu uddannet Cand.Merc, MSc i Economics and Business Administration Human Ressource Management.

Som Payroll Assistant i Keepers kan Mia udfolde sin faglige interesse, der bevæger sig inden for meningsfulde effektiviseringsprocesser, gennem agilt arbejde, der både leder til økonomisk, faglig og menneskelig værdi. Derudover brænder hun for strategier, strukturer og systemer, der leder til et højt serviceniveau, tillid og faglig stolthed. Mia er utrolig ansvarsfuld og går op i kvalitet, hvilket kunderne vil mærke, idet hun altid overholder deadlines og aftaler.

Vi kender desuden Mia som værende både omsorgsfuld og varm, og det er vigtigt for hende, at andre trives i hendes selskab. Hun har aldrig for travlt til at hjælpe og bidrage til et både fagligt og socialt godt arbejdsmiljø. Og så har hun en helt særlig fightervilje, der gør, at hun kæmper, så længe det giver mening.

Der er plads til det hele menneske i Keepers, og der er en fantastisk teamspirit, hvor man hjælper og støtter hinanden, og hvor faglig og menneskelig udvikling prioriteres højt. Arbejdstilfredshed kan du måske opnå mange steder, men arbejdsglæde er afgørende for min performance, hvilket er en værdi, jeg oplever at dele med Keepers.

Alicia Jeberg Faurdal

Alicia kommer med en bred erfaring og har både en bacheloruddannelse i HA(psyk.) fra CBS, bachelor i jordemoderkundskab fra KP og senest en Cand.Soc.HRM fra CBS.
Hun har for nylig skiftet branche fra stillingen som Jordemoder og er nu i færd med, som Assistant i Keepers Payroll, at udfolde sin faglige interesse inden for løn.

Vi kender Alicia som positiv, rummelig og god til mennesker, og så holder hun af at dygtiggøre sin inden for alt, hvad hun beskæftiger sig med. Hun er viljestærk og går efter det, hun vil have, hvad enten det er professionelt eller privat, og så tror hun på, at vi kommer længst ved at møde andre med et åbent sind.

Keepers lød som et godt sted at arbejde – med en god kombination af arbejdsopgaver, som jeg godt kunne tænke mig at lære.

Maria Andersen

Maria er oprindeligt uddannet kontorassistent fra Aalborg Kommune i 2004 og har arbejdet både indenfor det offentlige og private arbejdsmarked. I 2011 startede hun på uddannelsen til sygeplejerske og var færdiguddannet primo 2016. Efterfølgende har hun arbejdet som sygeplejerske samt beskæftiget sig med udvikling, uddannelse og ledelse i sundhedsvæsenet.

Som Payroll Assistant i Keepers ser Maria frem til at fordybe sig i alt, hvad det indebærer at arbejde med løn.
Maria er god til at indgå i nye relationer og nem at danne tillid til. Vi oplever Maria som omsorgsfuld og imødekommende, og både kunder og kollegaer oplever hurtigt, at de ved, hvor de har Maria.

Keepers virker som en meget jordnær og nærværende arbejdsplads, der samtidig leverer service på højt niveau. Der er plads til alle hos Keepers, og så er der rig mulighed for videreudvikling.

Kim Rydberg

Kim Rydberg kommer med en baggrund fra EFG Handelsskole som kontorelev og har siden tilegnet sig 43 års erfaring inden for økonomi og løn. Som lønkonsulent i Keepers skal han assistere såvel interim- som outsourcingkunder med lønkørsler, implementeringsprojekter, optimering af processer m.v.

Kim er en udpræget teamplayer, og han knokler på, indtil opgaven er løst i fællesskab og efter højeste standard på kvaliteten. Vi kender Kim som humoristisk, empatisk og lyttende, omend også dejligt snakkende – og vi er helt sikre på, at Kim kan lære en masse fra sig til både kunder og kollegaer.

Jeg kan lære rigtig meget i Keepers og samtidig bidrage med egen viden og erfaring med fokus på lønnørderi.

Needless to say, vi er super stolte over, at så mange dygtige, spændende profiler har valgt at blive en del af vores voksende familie.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.