Kontakt

Blog

Indlæg i samme kategori

01.09 2021 af Kristina Ege Scharff

Endnu engang har vi i outsourcingteamet budt velkommen til en stor portion nye Keepere, som du kan lære lidt bedre at kende lige her.


Mette Stisen: En åben og social kultur helt i tråd med nordjydens imødekommende gemyt

Mette har en BA i HA Almen og en kandidat i Management Accounting and Control fra Aarhus Universitet. Som Assistant Controller i Outsourcing-teamet håndterer Mette bl.a. betalinger, faktureringer og afstemninger for vores kunder, og altid med et fokus på høj og ensartet kvalitet i materialet.

Mette har en særlig interesse for budgettering og analyse af tal, og så er hun udpræget ordensmenneske. Ubesværet strukturerer hun sine opgaver, der altid afleveres til den aftale deadline, og derfor vil du som kunde opleve en stor grad af punktlighed og orden i sagerne.

Mette er utrolig imødekommende, omsorgsfuld og oprigtig – både i sin interesse for nye opgaver og i mødet med de mennesker, hun omgiver sig med. Og det er i rød tråd med Mettes motivation for at vælge Keepers som stedet at gøre karriere.

Jeg fik øjnene op for Keepers, fordi der så ud til at være rigtig gode muligheder for udvikling og en meget åben og social kultur. Det afspejlede sig både i deres stillingsannonce og i alt det, jeg kunne læse og fornemme via deres blog og fremtoning på sociale medier. Og sådan var det heldigvis også i virkeligheden. Jeg følte mig utrolig velkommen og i gode hænder helt fra starten. – Mette Stisen.


Mia Gregersen: Revisorspiren med fuld fart på så muligheder

Mia har en HD fra Syddansk Universitet og har seks års erfaring fra revisionsbranchen bag sig. Hun kommer således med bred indsigt i faget på tværs af små og mellemstore virksomheder samt specialopgaver som skattefri virksomhedsdannelser, aktieombytninger m.v. Som Controller i Keepers’ Outsourcing-team håndterer Mia bl.a. gennemgang af kladder, bogføring og afstemning på en række kunder.

Mias faglige interesse er koncentreret omkring regnskab og regnskabsopstilling samt løsning af regnskabsmæssige problemstillinger. Hun har desuden en særlig interesse for skattemæssige forhold i relation til omstruktureringer og er generelt opsøgende mhp. at blive opdateret på forskellige faglige problemstillinger. Mia går altid detaljeorienteret og undrende til nye opgaver og formår altid at stille et kritisk og skarpt øje på bogføring og regnskab. Hun er tidligere kaldet ’revisorspire’, fordi hun elsker at lære og dygtiggøre sig, og fordi hun altid søger at forstå, ikke bare hvordan man gør, men hvorfor man gør det.

’Work-life balance’ med overvægt på work life. Det er sådan, vi kender Mia. Både arbejdsmæssigt og privat er Mia kendt for sit planlægningsgen. Afviger hun fra planen, bliver den straks revurderet, så opgaven bliver løst på bedst mulige vis. Og hun vil hellere give den en ekstra skalle for at være med tidsmæssigt, ligesom hun efter arbejde også godt kan lide at sidde med de lidt mere specielle og udfordrende ting, som hun kan bruge tid på at nørde.

Jeg kender en del til Keepers via min søster, som har været ansat i Keepers siden opstarten. Jeg valgte at gå samme vej, fordi Keepers har et godt og ungt arbejdsmiljø, hvor der er masser af spændende opgaver. Der er en spændende og forskelligartet kundeportefølje, alt foregår i skyen, og der er fokus på udvikling – alt sammen plusser i min bog. – Mia Gregersen.


Mads H. Jespersen: Arbejdet med nyeste teknologi var tillokkende

Mads har en professionsbachelor i finans fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense og har en baggrund som økonomielev i Ørsted og revisortrainee hos Baker Tilly.

Som Assistant Controller i Keepers’ Outsourcing-team håndterer Mads bogføring, fakturering, afstemning af debitorer og kreditorer samt månedsluk hos Keepers.

Mads har en særlig interesse for analyse og optimering samt korrekt rapportering og er særdeles skarp i Excel. Han forsøger altid at finde de bedste løsninger for vores kunder, der vil møde en rolig og utrolig behagelig medarbejder, som altid er opmærksom på kundens behov og er god til at se muligheder.

Keepers arbejder med de nyeste teknologier inden for bogføring og rapportering, og det ville jeg gerne være en del af. Derudover giver det at være del af et outsourcing-team mulighed for en bred kontaktflade og arbejde med mange forskellige kundetyper. – Mads Humlund Jespersen.

Haydar Hamed: Fedt som nyuddannet at blive lært op helt fra bunden

Haydar har en cand.merc. i Accounting and Finance fra Syddansk Universitet og har været indehaver af en restaurant i Odense siden 2015. Som Assistant Controller i Keepers’ Outsourcing-team håndterer Haydar bl.a. betalinger, afstemninger m.v. for vores kunder.

Haydar kan godt lide at analysere nøgletal mhp. optimering og finder det interessant at arbejde med regnskabsanalyse og værdiansættelse af virksomheder. Både i sit bachelorprojekt og speciale har Haydar arbejdet med netop dette på virksomhederne Carlsberg og Ambu.

Som kunde vil du altid møde en glad og smilende Haydar, der tager arbejdet seriøst og gør sit bedste for at hjælpe kunderne.

Alexander Pulli, Assistant Controller i Keepers anbefalede mig at søge jobbet da vi har studeret sammen. Som nyuddannet er det også fedt at kunne blive lært op helt fra bunden. Meget lærerigt. Managerne og de andre er meget hjælpsomme. – Haydar Hamed.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.