Kontakt

Blog

Indlæg i samme kategori

28.02 2023 af Julia Koch Poulsen

Vi elsker når nye talenter bliver en del af Keepersfamilien, og i denne omgang kan vi byde et stort velkommen til to nye Keepere, nemlig Julia Poulsen og Sotirios Ziakas. Hør dem fortælle om, hvordan deres første to måneder i Keepers har været.

Julia Poulsen – Keepers nye Marketing & Communications Coordinator

Julia er cand.merc. i Commercial & Retail Management og har en bachelor i erhvervsøkonomi fra Aarhus Universitet. Desuden har hun en markedsføringsøkonomuddannelse og har stor faglig interesse for kommunikationsindsatser, digital marketingstrategi og brand management.

Som Marketing & Communications Coordinator hos Keepers koordinerer og eksekverer hun Keepers digitale marketing- og kommunikationsindsatser på tværs af digitale platforme, internt såvel som eksternt. Dertil håndterer hun også en række administrative opgaver.

Går struktureret til opgaven med et kreativt mindset

Julia udstråler positivitet, ordentlighed og hjælpsomhed, samtidig med at hun motiveres af en hverdag fyldt med faglig udvikling, samarbejde og høje ambitioner. Hun går struktureret til sine opgaver med et positivt og kreativt mindset og bestræber sig altid på at gøre sit bedste.

Jeg er stolt af at være en del af en nytænkende og dedikeret virksomhed med stærke og menneskelige værdier, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling. Hos Keepers kan jeg kombinere mine faglige kompetencer indenfor økonomi og digital marketing. – Julia Poulsen, Marketing & Communications Coordinator, Keepers.

2 skarpe fra Julia:

Hvordan har dine første to måneder været i Keepers?

  • De to første måneder hos Keepers har været helt fantastiske. Som ny i Keepers bliver man virkelig taget hånd om fra start og budt godt velkommen. Der bruges god tid på oplæring, og man bliver med det samme en del af det skønne fællesskab på tværs af alle Keepers kontorer. Jeg er allerede godt i gang med diverse marketing- og kommunikationsopgaver, så som at skrive kunde case-stories og udvikle indhold til vores digitale platforme. Jeg glæder mig hver morgen til at møde ind på kontoret og arbejde videre på spændende projekter med mit team.

Hvad er det bedste ved din nye arbejdsplads?

  • Det bedste ved Keepers er uden tvivl, hvordan de kombinerer høje ambitioner med menneskelige værdier. Der er fokus på work-life balance, hvor man som medarbejder har fleksibilitet til at skabe en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Dertil er Keepers kultur præget af en helt særlig holdånd og fællesskab, som virkelig inspirerer til at gøre en ekstraordinær indsats for hinanden.

Sotirios Ziakas – Keepers nye ‘Power Automate Master’ med flair for at automatisere processer

Sotirios har en kandidat i Matematik fra Københavns Universitet. Efter endt uddannelse startede han med at lære forskellige værktøjer og teknologier så som Python til Dataanalyse, Data Science og Machine Learning, SQL, Power BI og mange flere gennem online kurser.

Som Datakonsulent i Keepers er hans opgave at løse kunders problemer vedrørende Robotic Process Automation (RPA) og Business Intelligence. I Keepers er han ’the Power Automate Master’, hvor hans job omfatter at udnytte styrken i RPA. Hans mål er at bygge Power Automate flows, også kaldt robotter, som skal hjælpe med at automatisere tidskrævende processer. Sotirios’ faglige interesse ligger indenfor data science, dataanalyse og især at anvende data til at opnå relevante indsigter, løse problemer og træffe forretningsbeslutninger.

Systematisk tilgang, hvor opgaverne tages step-by-step

Sotirios har et analytisk og struktureret mindset og har et skarpt øje for detaljen, som er væsentlige styrker, han har tilegnet sig gennem matematikstudiet. Samtidig trives han med at have en systematisk tilgang til de udfordringer, han møder og tager gerne opgaverne step-by-step. Han er meget hjælpsom overfor alle omkring sig og har en god evne til at forstå, hvad andre føler og sætte sig ind i deres udfordringer.

Efter et møde med Katja fik jeg et fantastisk indtryk af Keepers og deres spændende udvikling samt de udfordringer, de står overfor. Jeg kunne hurtigt se mig selv være en del af Keepersfamilien, hvor jeg kan udvikle mig både personligt og fagligt. – Sotirios Ziakas, Assistant, Keepers Consulting.

2 skarpe fra Sotirios:

Hvordan har dine første to måneder været i Keepers?

  • Det har været to lærerige måneder, hvor jeg i løbet af den første måned har skullet lære Power Automate gennem et online kursus. Sideløbende har jeg arbejdet på små projekter, hvor jeg har kunnet anvende min nye viden. I løbet af anden måned har min kollega Niluushan givet mig en række projekter, som har til formål at genskabe robotterne, som han havde udviklet på Nintex – en anden RPA-software, på Power Automate. Tilmed har jeg fået mine første opgaver hos en kunde, som jeg er i fuld gang med at løse. Læringskurven er i den grad stejl i Keepers.

Hvad er det bedste ved din nye arbejdsplads?

  • Det bedste ved Keepers, er at vi er en stor familie. Dette er ikke blot ord. Alle står klar til at hjælpe og guide dig til hver en tid. Det er en arbejdsplads, hvor vi både har det sjovt og samtidigt leverer et fremragende stykke arbejde. Hos Keepers er der store udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, og så er fleksibiliteten omkring ens arbejdstid helt fantastisk. At have mulighed for at tilpasse sin arbejdstid til sit liv, og ikke omvendt, er en helt særlig fleksibilitet.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.