Blog

12.05 2021 af Kristina Ege Scharff

Med en erfaren Controller og et friskt talent, der brillerer på it-fronten, har Keepers Outsourcing oprustet til endnu et vildt år i Keepers. Mød Tina Havnemark Rasmussen og Niluushan Kulasegaram.

Controller med arbejdshandskerne inden for rækkevidde og stort engagement hos kunderne

Tina har en HA bachelor fra Syddansk Universitet og kommer med to års erfaring fra finansafdelingen hos Uhrenholt A/S og knap otte år som Senior Controller i VELUX shared service center / frontoffice. Som Controller i Keepers håndterer Tina afstemninger, controlling og betalinger på en række kunder.

Med godt overblik og et udpræget servicegen forsøger Tina altid at finde frem til kvalificerede svar og løsninger for sine kunder. Hun elsker at kaste sig ud i nye projekter og suge ny viden til sig, hvorfor hendes kunder vil mærke et stort engagement på såvel små som store opgaver. Og så stræber hun altid efter at optimere processer, hvor hun ser en mulighed for det.

Tina bor i Middelfart med familien og hunden og er stolt af at være lige præcis der i livet, hvor hun ønskede at være. Når der er tid til det, er hun ikke bange for at tage arbejdshandskerne på og renovere huset og elsker også at komme ud og spille lidt badminton.

 

Fast learner, fuld af ideer og med uovertrufne it-skills

Niluushan er uddannet cand.merc. fra Aarhus med fokus på investering, finansiering og strategisk optimering, men har også en særlig styrke på IT-området, idet han har færdiggjort de to første år af en IT-bachelor. Med stærke it-skills, salgs- og ledelseserfaring samt praktisk erfaring med KPI-styring, forecasting og rapportering fra en stor international virksomhed, servicerer Niluushan vores kunder i rollen som Assistant Controller og er med til at udvikle og vedligeholde Excelmodeller med VBA, RPA og SQL-databaser.

Niluushan elsker at nørde med tal, når det kommer til alt fra finansiering og investeringsanalyser til værdiansættelse og regnskabsanalyser. Han er en ’fast learner’ og begår aldrig den samme fejl to gange. Og så er han usandsynligt detaljeorienteret og helt eminent til at huske tal, hvad enten det er årstal eller hestekræfter på biler. Med Niluushan i dit team, er du garanteret en hårdtarbejdende, ambitiøs ressource, der sigter højt, overrasker og altid stiler efter at yde bedre end forventet.

Niluushan har sine rødder i Sønderborg, elsker at rejse verden rundt og nyde eksotiske, kulinariske oplevelser, og så er han lidt af en fitness-fyr med ’beach body’, evigt godt humør og en god ide i ærmet.

 

Vi er så glade for, at lige netop disse to nu er en del af Keepersfamilien.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.