Blog

15.06 2022 af Kristina Ege Scharff

Vi samler på stærke, faglige kompetencer og er stolte over at kunne byde vores seneste medlemmer af ledelsesgruppen velkommen i Keepers. Tag rigtig godt imod Jacob B. Jensen, Manager i Consulting Aalborg og Lone Vinge, Senior Manager i Outsourcing Fredericia.

”Keepers er en virksomhed i god udvikling og med fokus på mennesket – samtidig med at der i jobbet er mulighed for at opleve og skabe værdi for en masse spændende kunder.” – Jacob Jensen

Jacob B. Jensen – et aktiv for Keepers team i det nordjyske

Jacob er cand.merc. i økonomi og informatik fra Aalborg Universitet og kommer med en stærk forretningsforståelse, der kombineret med erfaring inden for økonomi og IT betyder, at Jacob hurtigt kan analysere sig frem til behov og løsninger på tværs af organisationer/afdelinger. Jacob ser sig naturligt nysgerrig på nye udfordringer og skal som Manager i Aalborg bidrage til at bygge den nye afdeling op sammen med Pia Meyer, den første Keeper i Aalborg. Jacob skal desuden hjælpe Keepers’ mange gode kunder med opgaver indenfor økonomi og it.

Fremtidens økonomifunktionen skal ses som en del af kundens forretning

Jacobs faglige interesse bevæger sig i krydsfeltet mellem økonomi, it og operationel drift, og det er hans mantra er, at fremtidens økonomifunktion skal ses som en del af kundernes forretning og være en aktiv del i denne. Konkret er Jacob øvet i at stille skarpt på muligheder og optimeringspunkter på tværs af drift og sikre forankring, der understøttet af finans gennem de korrekte IT-systemer kan skabe værdi for virksomheden. Dette dog med den nordjyske og løsningsorienterede tilgang, at vi må forstå den reelle udfordring for at kunne præsentere en brugbar løsning.

Ledelse med syn for styrken i forskelligheder

Jacob ser forskelligheden i et team som en styrke til at skabe de bedste resultater og er rent ledelsesmæssigt og personligt god til at rumme menneskelig diversitet. Også kunderne vil opleve dette, når Jacob ydmygt spørger ind til kundens forretning for at forstå processer og mål og derigennem finde den bedste løsning for alle parter.

”Jeg elsker at skabe værdi for kunden, at forklare og forenkle problemstillinger, så viden bliver tilgængelig også for ikke regnskabskyndige personer. Jeg er dygtig til at formidle fagligt stof og til at gøre folk trygge ved deres regnskab, og det de i første omgang ikke forstår.”– Lone Vinge, Senior Manager, Outsourcing Fredericia.

Lone Vinge – fra selvstændig forretningskvinde til fagligt fyrtårn i Keepers

Lone Vinge er cand.merc.aud fra Syddansk Universitet og kommer med 13 års erfaring fra revisorbranchen. Herefter blev det til 11 år som regnskabschef inden hun i 2010 besluttede sig for at blive selvstændig og stiftede sin virksomhed under navnet Talstærk ApS. Her har hun i de seneste knap 12 år arbejdet hjulpet kunder med alt fra outsourcing og rådgivning til årsrapporter og skat

Som Senior Manager i outsourcingteamet i Fredericia skal Lone bidrage med faglig sparring og generel udvikling af teamet, herunder intern og ekstern undervisning. Lone vil desuden møde vores gode kunder på forskellige interimopgaver.

Om at gøre kunderne trygge ved deres regnskab

Værdiskabelse og korrekte regnskabstal hele vejen rundt er udgangspunktet for Lones faglige interesse. Det gælder særligt for de mindre virksomhedsejere, som har brug for konkret viden om alle aspekter af det at drive virksomhed, og som ikke nødvendigvis styrer efter fine KPI’er.  Lone brænder for at levere viden via et ordentligt grundlag, og på en måde, så det kan bruges som beslutningsgrundlag ude i virksomhederne.

At skabe værdi for kunden, ved at forklare og forenkle problemstillinger, så viden bliver tilgængelig for ikke-regnskabskyndige er noget af det, Lone virkelig elsker.

Hun er særligt godt til at formidle fagligt stof og kommunikere i et sprog, så folk føler sig mødt og bliver trygge.

Alting sker af en årsag – om at gå til opgaven med positivt og optimistisk mindset

Det er Lones klare overbevisning, at alting sker af en årsag, hvorfor hun møder livet med et optimistisk og positivt sind og altid gør, hvad hun kan for at finde det bedste i enhver situation.
Som medarbejder og kollega er man aldrig i tvivl om, hvad Lone forventer af teamet og fællesskabet, når hun ordentligt og med ærlighed giver sine holdninger til kende. Det betyder også, at man altid kan regne med Lone og ved, hvor man har hende.

Når hun først har lovet noget, så holder hun aftalen, og hun misser aldrig en deadline trods mange sideløbende projekter og en del bolde i luften

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.