Blog

28.09 2021 af Kristina Ege Scharff

Har du interesse og talent for økonomi, HR og lønområdet, og er du samtidig ambitiøs og servicemindet med lyst til rollen som lønkonsulent? Så bliv en del af Keepersfamilien, hvor det faglige og sociale går op i en højere enhed.

Keepers er en stærk, innovativ spiller inden for outsourcing af løn, regnskab samt konsulentydelser. Keepers’ team består af erfarne løn- og økonomikonsulenter, der betjener store som små kunder i hele Danmark med en stor variation af skræddersyede løn- og konsulentydelser. Keepers er stiftet i september 2014 og har til huse i København K samt Fredericia.

Vores forretning er i en spændende vækstfase. Derfor etablerer vi nu et mindre Payroll-team med base i Fredericia og faglig tilknytning til vores Payroll-team i København. Du skal være med til at starte teamet op fra bunden og bidrage til udvikling heraf. Som konsulent vil du også arbejde hos kunderne, og der vil forekomme lejlighedsvis oplæring i København.
Læs mere om Keepers og vores ydelser på www.keepers.dk, eller besøg vores blog og sociale medier og læs, hvad vores medarbejdere siger om at arbejde i Keepers.

 

Lønkonsulent hos Keepers

Hos Keepers vil du blive udfordret i en bred palette af operationelle opgaver som lønkonsulent, og du vil primært løse opgaver inden for tre hovedområder:

  • Ansvarlig lønkonsulent for egne kunder i Keepers’ lønoutsourcing-team
  • Interimopgaver i roller som fx lønbogholder, enten fra kontoret eller hos kunden
  • En bred vifte af projekter i vores kunders økonomi-, HR- og lønfunktioner

Hos Keepers får du frihed under ansvar og stor indflydelse på din egen udvikling og arbejdsopgaver. Du bliver en del af en travl og dynamisk virksomhed, hvor sparring og feedback er i højsædet, og vi kan garantere dig et udfordrende og varieret job, hvor dit eget engagement vil forme en spændende hverdag hos os. Du vil arbejde tæt sammen med motiverede og løsningsorienterede kollegaer med mange års erfaring som operationelle lønkonsulenter.

Din profil

  • Som ansat i Payroll vil du dagligt være i dialog med dine kunder. Derfor er det vigtigt, at du er imødekommende, serviceorienteret, god til at lytte og har interesse for de mennesker, du omgiver dig med.
  • Vi lever af at levere god kvalitet, og korrekthed er helt afgørende for vores eksistens som lønkonsulenter. Derfor forventer vi, at du arbejder detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og ikke mindst samvittighedsfuldt med dine opgaver.
  • Vi forventer desuden, at du har et højt drive, er motiveret og ambitiøs med en målsætning om at omsætte tanker og idéer til konkrete handlinger og anvendelige løsninger for vores kunder.
  • I Payroll arbejder vi efter skarpe deadlines og på mange kunder på én gang, så du skal være komfortabel med at leve op til struktur, overblik og overholdelse af deadlines.Hos Keepers foregår alt digitalt, og vi udvikler hele tiden vores systemer og værktøjer. Derfor er det vigtigt, at du har flair for IT, og særligt Excel-kompetencer vægtes højt. Praktisk erfaring med lønsystemer som Lessor, Danløn, Zenegy og Bluegarden er en fordel, men ikke et krav.Vi ser gerne, at du har et par års erfaring med lønbehandling og er velbevandret i Ferielov, Funktionærlov, personskattelovgivning og evt. overenskomster. Desuden ser vi gerne, at du har interesse for, hvordan lønsystemer regner, indberetter og konterer.

Ansøgning og ansættelse

Send os din ansøgning, CV, eksamenspapirer samt andre relevante dokumenter på kontakt@keepers.dk. Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale. Tiltrædelse snarest – løn efter kvalifikationer og erfaring.
Vil du vide mere om jobbet og rollen som lønkonsulent hos Keepers, er du velkommen til at kontakte
Maria Bjerg på tlf. +45 22 20 26 95.

 

cam

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.