Blog

20.08 2021 af Kristina Ege Scharff

Personaleomkostninger repræsenterer oftest den største omkostning i en virksomhed, og korrekt bogføring og indberetning heraf er nødvendig for at sikre en retvisende og pålidelig økonomistyring af din virksomhed. Desuden stiller lovgivningen krav om lønafstemning, og derfor handler det om at gøre processen så ligetil som muligt.

 

Én samlet platform til automatisering af din lønafstemning

Hos Keepers ApS har vi gjort det nemt for vores kunder ved at udvikle én samlet platform, hvor du på en effektiv og gennemsigtig måde kan automatisere lønafstemningen mellem din virksomheds lønsystem, økonomisystem og SKAT. Så er du sikret, at din virksomhed imødekommer årsafslutningen og revisionen, hvor tiden er knap i forvejen.

Samtidig får du fuldt indblik i den månedlige udvikling i personaleomkostningerne og derigennem overblik over en af virksomhedens mest betydelige udgiftsposter. Platformen er funderet i Excel – som du nok allerede benytter. Den kan tilpasses på tværs af økonomi- og lønsystemer og er derfor en let tilgængelig tilføjelse til din virksomheds økonomiafdeling, der ikke kræver noget dyrt systemskifte.

Skattelovgivningen er en kompleks størrelse

Som arbejdsgiver stiller mindstekravsbekendtgørelsen krav til, at din virksomhed kan fremvise en afstemning af indberetning, bogføring og betaling af A-indkomst og AM-bidragspligtig indkomst m.v. jf. kildeskattelovens bekendtgørelse § 27.

Som udgangspunkt består en lønafstemning af to centrale elementer – en afstemning mellem virksomhedens lønsystem og SKAT samt en afstemning mellem virksomhedens lønsystem og økonomisystem.

Vi hjælper dig sikkert gennem lønafstemningen

Kontakt Keepers ApS for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed sikkert igennem lønafstemningen på månedlig basis og sikre kvalitet og effektivitet op til årsafslutningen.

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.