Blog

22.12 2023 af Kristina Ege Scharff

Året 2023 har uden tvivl været en udfordring for mange. Uro på markederne, høje energipriser og høj inflation i første halvår har udfordret vores modstandskraft. Og alligevel står vi her i Keepers ved årets afslutning – stærkere, mere sammentømrede og med en klar vision for fremtiden. Når vi ser tilbage på 2023, ser vi et år fyldt med milepæle, vækst og utrættelig indsats. Vi har nået nye højder, og det er takket være det gode samarbejde med vores kunder, samarbejdspartnere og dygtige Keepere.

Ved udgangen af 2023 har vi nået en imponerende størrelse på knap 100 Keepere. Denne bedrift er et resultat af hver enkelt medarbejders dedikation og hårde arbejde og ikke mindst de mange fantastiske kunder, som holder os til ilden hver eneste dag. Med et solidt fundament og en stærk kultur er vi i Keepers klar til at udfylde vores fulde potentiale og tror på, at vi sammen med jer, vores kunder, kan opnå alt, hvad vi sætter os for i det nye år.

Fejring af Nye Talenter og Uddannelse

Et af højdepunkterne i det forgangne år var vores onboardinguge i København, hvor 16 nye Keepere blev en del af vores familie. Ugen markerede ikke kun velkomsten af nye medarbejdere, men også vores forpligtelse og dedikation til kontinuerlig faglig og personlig udvikling af vores medarbejdere. I år nåede vi målsætningen om et fuldt internt uddannelsesprogram inklusiv et graduateforløb, en seniorskole og et forløb for udvikling af den kommercielle leder.

Det er en investering i vores medarbejdere og vores fælles fremtid i Keepers, som skal komme vores kunder til gode og sikre den høje kvalitet i økonomifunktionerne rundt omkring i Danmark. Udviklingen af Keepers interne uddannelsesprogram betød også, at vi i år for første gang i Keepers historie kunne afholde en Senior School uge for vores Senior Consultants. Denne uge blev afviklet i Budapest og bød på lige dele faglig udvikling og socialt samvær, og vi fik styrket vores teamfælleskab.

Markedsføring og Brandudvikling

For første gang kastede vi os i 2023 også ud i en større marketingkampagne i tæt samarbejde med Kadaver og Facemedia, som vi skylder en kæmpe tak og stor ros for deres kreative arbejde med vores brand. Med synlighed i Børsen, Euroman, LinkedIn samt i Billund og Aalborg lufthavne, har vi styrket vores brand awareness og opnået en eksponering, som vi allerede så småt mærker effekten af. Vi glæder os til 2024, hvor vi kan afsløre endnu flere spændende initiativer på den front.

Ekspansion og Nye Lokaliteter

I 2023 modtog vi for fjerde gang Børsens Gazellepris, og med vækst følger pladsmangel. Derfor flyttede vi i år vores Aalborgteam til større lokaler og udvidede Københavnerkontoret med ekstra lokaler. I Fredericia indtog vi desuden større arealer i den bygning, vi sidder i – og nu skulle der være plads til at vokse lidt igen rundt omkring.

Med disse ord ønsker vi jer alle en glædelig jul og et fremgangsrigt nytår. Vi ser frem til de eventyr, projekter og spændende udfordringer, som 2024 bringer med sig.

Med de varmeste julehilsner,

Alle os i Keepers

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.