Kontakt

Blog

Indlæg i samme kategori

21.06 2024 af Emma Bendorf

Vi er altid stolte, når vi byder nye Keepere velkommen, men denne gang er vi ekstra stolte. Tre gamle kendinger er nemlig vendt retur til Keepers. Mød Oliver Torp Vagnholm, Signe Mathiasen og Marlene Krysa Koefoed og bliv klogere på, hvorfor de har valgt Keepers til endnu en gang.

Oliver Torp Vagnholm


Keepers er personlig og faglig udvikling

Oliver er startet som Senior Consultant i Consulting i København efter tre års ansættelse som Business Controller hos Landbrug & Fødevarer. Det var under Corona-tiden, at Oliver fik tid til at tænke over sit job og sin karriere, og dermed besluttede sig for at vende tilbage til Keepers. Han fandt han ud af, at det der gør ham glad og motiveret i hverdagen, er den faglige og personlige udvikling. Dette vidste han, at Keepers kunne tilbyde.

Jeg fandt ud af, hvad der gør mig glad og motiveret i hverdagen: konstant læring og personlig samt faglig udvikling. Keepers kunne give mig begge dele: en karrierevej, jeg naturligt kan se mig selv følge, og en arbejdsplads med en inkluderende, social og åben kultur.

Oliver understreger herefter, at det bedste ved Keepers er menneskene her. Netop disse muliggør en kultur, hvor man som medarbejder kan være med til at præge og udvikle Keepers i en positiv retning. Derudover er det også menneskene – og partnergruppen – her, der gør det sjovt og nemt for Oliver at stå op og møde ind som en Keeper hver morgen.

”Der er højt til loftet, og jeg arbejder sammen med nogle virkelig skarpe og dygtige kolleger, som jeg kan sparre med og lære en masse af. Derudover har partnergruppen gjort meget for os ansatte.”

Eminent kommunikatør med forståelse for det strategiske perspektiv

Oliver kommer med en bachelor i Virksomhedskommunikation & Erhvervsøkonomi – HA(kom.) fra Copenhagen Business School og har en kandidat indenfor økonomistyring – Cand.merc. Accounting, Strategy & Control fra CBS. Hans faglige interesse kredser om emnerne strategiudvikling, systemforståelse samt optimering af arbejdsgange og processer, og med en eminent evne til at kommunikere og formidle komplekse problemstillinger gennem visuelt flotte og brugervenlige løsninger/præsentationer, ved vi, at han skaber stor værdi for vores kunder.

 

 

Signe Mathiasen


Keepers er den bedste beslutning

Signe er startet som Senior Consulting i Payroll i KHB. I starten af 2024 lovede Signe nemlig sig selv, at hun skulle gøre alt det, der var godt for hende selv – og det bedste for Signe var at komme tilbage til Keepers.

Jeg har, fra den dag jeg stoppede, savnet at arbejde i Keepers og være sammen med mine kollegaer. Jeg går på arbejde hver dag og er glad. Jeg har de bedste kollegaer, som altid er der for hinanden. Og det er det vigtigste for mig. At komme tilbage til Keepers er den bedste beslutning, jeg har taget.

Signe vægter et sundt og godt arbejdsmiljø højt, og hun tror på, at man skaber det bedste resultat i fællesskab. Derfor spiller kollegerne netop en helt central rolle for hende, og det gode kollegaskab var at finde hos Keepers.

Et tårnhøjt ambitionsniveau

Signe har over 10 års erfaring indenfor økonomi og løn, både fra sin tid på handelsskole og som økonomielev. Som Senior Consultant i Københavns Payroll-team, tilbyder Signe en kvalitetssikret og grundig service til kunder såvel som kolleger. I Signe møder man en hjælpsom og positiv kollega og konsulent, der både er detaljeorienteret, struktureret og har høje ambitioner.

 

 

Marlene Krysa Koefoed


Keepers er Marlenes ”hjem”

Marlene er startet som Controller i vores Outsourcing-team i Fredericia. At komme retur til Keepers var for Marlene det samme som at komme hjem. På en arbejdsplads er work-life-balance især vigtigt for Marlene, så hun kan holde privat- og arbejdslivet i balance. Og det vidste hun, at hun kunne få hos Keepers. 

Det bedste og dermed også grunden til at jeg er vendt ”hjem” må helt sikkert være: Fleksibiliteten i arbejdet, som gør det muligt også at være der for sin familie, samtidig med at der altid er mange muligheder for at udvikle sig, og man nemt kan være med til at præge sit arbejde i den retning, man ønsker, så nye kompetencer opnås.

Udover fleksibilitet og udviklingsmuligheder, har Keepers også noget, som Marlene beskriver som noget helt unikt:

”Derudover er sammenholdet både på egen lokation og på tværs af alle lokationer noget, som jeg synes er helt unikt ved Keepers.”

Leverer knivskarpe budskaber

Marlene er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet i 2021 og har haft studiejob i et ministerie, hvor hun sad med prøveproduktion og udarbejdelse af kontorets budget samt andre løbende driftsopgaver. I Keepers varetager Marlene bogføring og controlling på en række kunder. Marlenes faglige interesse bevæger sig inden for arbejdet med regnskab og økonomistyring. Samtidig finder hun statistik og dataanalyse særligt interessant, da det kan anvendes som et aktivt værktøj til at skabe overblik samt formidle knivskarpe budskaber overfor vores kunder.

 

Et varmt velkommen tilbage til alle tre. Vi er SÅ glade for, at vi er blevet genforenet med jer!

Græsset er ikke altid grønnere på den anden side – Græsset er grønnest hos Keepers.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.