Blog

28.08 2023 af Julia Koch Poulsen

I hjertet af København har vi hos Keepers netop afsluttet et fantastisk onboardingforløb for vores nye Hold 2023, som består af 17 nye Keepere. Denne onboarding-uge har været en perfekt kombination af faglig læring, teambuilding og skønne, sociale aktiviteter.

En hjertelig velkomst til Keepers

Hos Keepers glæder vi os altid over at udvide med endnu flere talenter. Derfor er det en stor fornøjelse, at vi netop har budt hjerteligt velkommen til et stærkt hold nyuddannede Keepere, fordelt på vores tre lokationer i Fredericia, København og Aalborg.

Mandag, den 21. august, var det endelig tid til at gentage succesen fra sidste år med en omhyggeligt tilrettelagt onboarding-uge. Denne uge skulle give dem alle den bedste opstart i Keepers, klæde dem godt på til deres nye roller som konsulenter og controllere, og styrke fællesskabet imellem dem og resten af vores Keepere.

Faglig læring, fællesskab og hyggelige stunder

Vi indledte mandag morgen med fælles morgenmad på alle vores tre Keepers-kontorer for at byde dem velkommen. Fra tirsdag startede vores samlede onboarding-program for alle vores nye Keepere, hvilket foregik i København. Et spændende program som både bestod af faglig læring og sociale oplevelser. Den faglige del bestod af kurser i bl.a. Excel, moms og bogføring samt introduktion til Keepers systemer, tools, strategi, værdier og meget mere.

Alt dette blev suppleret med hyggelige fællesmiddage, kanalrundfart i København, shuffleboard og petanque m.m., og vi rundede det hele af med en fantastisk onboardingfest, hvor alle vores dejlige Keepere var inviteret med.

Er du nysgerrig på at lære vores 17 nye Keepere at kende, så kan du møde dem lige her:

Alexander Maximillian Riedl

Anders Gisselmann Andersen

Bertil Rask

Cirkeline Kathrine Nielsen

Clara Rashid

Emil Andersen

Emil Botin Kjeldsen

Emilie Ehlert Bøtcher

Frederik Lumbye Larsen

Irma Duna

Lise Friis Enevoldsen

Mathias Fuglsang Mikkelsen

Mie Lindblad Kolding

Ridwan Said

Signe Jensen

Thomas Gasberg

Tobias Kofoed Madsen

 

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.