Kontakt

Vores team

At være en del af Keepers udlever min drøm om at kunne arbejde med det, jeg er bedst til og synes er interessant. At arbejde som konsulent giver mig samtidig mange forskellige opgaver, hvilket gør, at hverdagen aldrig er den samme.

Anders har en cand.merc. i Accounting & Finance fra Syddansk Universitet i Odense. Kombineret med erhvervserfaring sideløbende med studiet har han opnået solide kompetencer inden for regnskabsstyring, finansiel procesoptimering og strategisk planlægning.

Som Assistant i Keepers Consulting i København varetager Anders en bred vifte af opgaver indenfor økonomifunktionen med dedikation og præcision. Dette inkluderer opgaver som bogføring, afstemning, regnskab og controlling. Anders er drevet af sin faglige interesse for analytisk og procesoptimerende arbejde inden for finans og stræber altid efter måder at forberede opgaveløsningen.

Anders har en særlig evne til at kombinere en analytisk og databaseret tilgang med en imponerende kommunikationsevne og stærke relationer til kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Dette gør ham i stand til ikke kun at levere resultater, men også at skabe en positiv arbejdsatmosfære, hvor humor spiller en vigtig rolle i hverdagen.

Anders har en positiv indstilling, som hurtigt smitter af på andre omkring ham. Han er kendt som en detaljeorienteret og struktureret person, der prioriterer samarbejde, kvalitet og fokus på opgaven højt. Derudover er han naturligt nysgerrig og glæder sig over at indgå i nye relationer og udforske nye områder, både inden for økonomi og andre emner.

Anders Gisselmann Andersen
Assistant | Consulting
København


Se flere

Keepere her

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.