Vores team

Keepers værdier om ansvarlighed, møde i øjenhøjde og passion for arbejdet har gjort at virksomheden resonerede hos mig.

Irma har en baggrund i Cand.merc.Økonomistyring fra Aalborg University Business School, hvor hun i ét af semestrene har specialiseret sig i Social Data Science. Gennem dette har hun opnået kompetencer inden for kodningssproget Python, hvilket har givet hende en passion for, hvordan IT og økonomi kan kombineres til at håndtere store mængder af data og analyse. Irma har gennem sit studie og arbejde opnået erfaring indenfor økonomistyring, IT-systemer og kommunikation i øjenhøjde med alle individer.

Som Assistant i Keepers Consulting i København håndterer hun forskellige opgaver i økonomifunktionen for vores kunder. Med passion og engagement er Irma altid klar til at øge sin faglige og personlige udvikling samt hjælpe kunden på struktureret vis med kvalitet i fokus.

Som person er Irma åben, vant til et hurtigt tempo, ansvarsbevidst og detaljeorienteret. Generelt møder hun op med et smil på læben og er ikke bange for nye udfordringer. Hun har en positiv indstilling samt gåpåmod, hvilket betyder, at hun altid er villig til at påtage sig opgaver og hjælpe.

Irma Duna
Assistant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.