Vores team

Med de værdier Keepers står for, og den imødekommenhed Marianne og Katja mødte mig med, så have jeg lyst til at blive en Keeper og en del af Keepers familien.

Christina er uddannet cand.merc.aud fra Copenhagen Business School, med en bachelor i HA Almen Erhvervsøkonomi. Som Assistant Manager hos Keepers Consulting i København hjælper hun vores mange kunder med bl.a. procesoptimering og automatisering af de kedelige, manuelle processer, der kan være i en økonomifunktion. Christina har nemlig en helt særlig mission om og interesse for at hjælpe kunderne væk fra den traditionelle forestilling om bogholderens rolle, så der vil være mere tid til at sparre med og rådgive kunden i deres udvikling af virksomheden.

En af Christinas styrker er hendes fokus på service overfor sine kunder, men også kollegaerne. Og hun siger aldrig nej til at hjælpe andre. Det er utrolig vigtigt for Christina at sætte sig ind i kundens behov og situation, så hun kan rådgive bedst muligt. Christina går meget op i, at kunderne får den bedste behandling.

Som person er Christina glad og smilende, og hun elsker at være blandt andre mennesker. Hun er samtidig utrolig betænksom, hvilket skinner igennem, når hun sikrer sig, at alle omkring hende har det godt.

Christina Roslyng
Assistant Manager | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu