Vores team

Jeg har valgt Keepers på grund af deres store interesse for oplæring og træning af medarbejdere samt den positive og åbne tilgang til erfaring, uddannelse og egenskaber for de nyansatte. Dertil er det en enormt vækstende virksomhed med en bred kundeportefølje, hvilket skaber mange muligheder for udvikling og fremgang.

Cirkeline har en Bachelor i International Business & Politics samt en Cand.merc. i Finance & Strategic Management fra CBS. Hun har boet i Dubai i 10 år med sin familie, hvor hun gennemførte sin International Baccalaureate. Hendes faglige interesser omfatter optimering af strategier, effektivisering af finansiering og økonomiske funktioner.

I sin rolle som Assistant Keepers Consulting i København bestræber hun sig altid på at bidrage med en struktureret og løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Hendes arbejde er kendetegnet ved grundighed, og hun stræber altid efter at levere materiale af højeste kvalitet til sine kunder.

Som person er Cirkeline målrettet, pligtopfyldende og hårdtarbejdende med et stærkt ønske om at opnå og overgå opstillede mål. Uanset udfordringen formår hun altid at fastholde en positiv tilgang og finde løsninger. Hendes tid i udlandet har givet hende en bred faglig viden og kulturel indsigt, som kunder og kollegaer ville opleve gennem hendes åbensindede natur.

Cirkeline Kathrine Nielsen
Assistant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu