Vores team

Keepers er en arbejdsplads, hvor man har mulighed for at udvikle sig og skabe sig en langsigtet karriere. Derudover er de en relativ ny spiller på det konkurrenceprægede marked og kommer lidt som "underdog", der skal udfordre de helt store. Jeg har selv et iværksættergen, der motiverer mig

Ridwan har en passion for økonomi, regnskab og IT og brænder for at hjælpe virksomheder med at professionalisere deres økonomifunktion og optimere processer for at opnå større effektivitet. Han har en bachelor i HA Almen Erhvervsøkonomi og en cand.merc.emf (Economics, Marketing & Finance) med fokus på økonomi og de kommercielle aspekter. Han besidder en dybdegående forståelse og praktisk erfaring inden for finansiel regnskabsanalyse, statistik, marketing performance, økonomistyring, markedsanalyse, regnskab samt budgettering.

Han er en del af Keepers Consulting i København, hvor han som Assistant assisterer vores kunder med forskellige opgaver indenfor økonomifunktionen. Han besidder et højt drive, og med hans grundighed leverer han altid arbejde af meget høj kvalitet.

Personlighedsmæssigt er Ridwan analytisk, pålidelig, detaljeorienteret, proaktiv og ambitiøs. Hans evne til at udfordre sig selv og se muligheder frem for begrænsninger, gør ham velegnet til at arbejde i et dynamisk og krævende miljø. Hans personlighed stråler af positivitet og ambitioner. Han sigter altid højt og er kendt for sit smittende smil, energi og glæde.

Ridwan Said
Assistant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.