Vores team

Jeg valgte Keepers som karrierevej, fordi det gav mulighed for, at jeg kunne suge viden og erfaring til mig i et behageligt miljø, hvor man bliver imødekommet som nyuddannet, men samtidig har stor mulighed for at blive udfordret og udvikle sig. Derudover har Keepers gode værdier, hvor det er muligt at tilpasse arbejdslivet til den livssituation, man står i.

Kristoffer er uddannet Cand.Merc. i Finance and International Business fra Aarhus Universitet i 2022. Kristoffer er ansat som Controller ved Keepers Outsourcing i Fredericia, hvor han varetager controlling- og bogføringsopgaver for diverse kunder.

Kristoffer har en bred faglig interesse indenfor finans- og regnskabsverdenen. Han har gennem sin uddannelse fået kendskab til økonomistyring og har stor erfaring med brug af Excel, hvor han går meget op i at få tallene til at stemme. Kristoffer er utrolig ansvarsbevidst og bestræber sig på at gøre et ordentligt stykke arbejde. Han er samtidig en meget tålmodig og hjælpsom person, der gerne giver en hånd med, hvis en kollega har brug for hjælp.

Ligesom Kristoffer gerne giver en hjælpende hånd, er han heller ikke bange for at søge hjælp hos kollegaer, hvis han mangler den nødvendige information. Han er på den måde altid løsningsorienteret og god til at løse de udfordringer, han møder på sin vej.

Kristoffer Gravgaard
Controller | Outsourcing
Fredericia


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.