Kontakt

Vores team

Stemningen blandt kollegaer hos Keepers er fantastisk. Lige fra min første arbejdsdag har jeg følt mig velkommen og som en del af holdet. Hjælpsomme og fagligt dygtige kollegaer står altid klar til at give en hånd, hvilket særligt kendetegner Keepers. Her føler man sig hurtigt som en del af én stor familie.

Med en bachelorgrad i erhvervsøkonomi fra SDU og en cand.merc.aud. fra CBS, er Artem en værdifuld ressource som Assistant i Consulting i Keepers afdeling i København.

Som Consultant hos Keepers Consulting i København er hans rolle at assistere vores kunder med en række interim-projekter indenfor økonomifunktionen. Således har han god mulighed for at udfolde sin passion og faglige interesser indenfor økonomistyring, regnskab, finans og procesoptimering.

Han har generelt flair for tal og føler sig godt til rette i Excel, og han formår at udnytte dets potentiale til at skabe effektive løsninger for vores kunder.

Med et smil på læben og en positiv attitude, er han altid klar til at støtte og hjælpe, når der er brug for det. Som kunde og kollega vil man opleve en ambitiøs, dedikeret og ansvarsfuld person, som stræber efter at levere resultater af høj kvalitet hver gang.

Artem Mortensen
Consultant | Consulting
København


Se flere

Keepere her

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.