Vores team

Keepers er for mig et rigtig godt match, hvad angår professionelle og personlige ambitioner og værdier. Der er et stort fokus på en sund social kultur, samtidig med at der bliver taget hånd om den enkeltes faglige udvikling.

Nicolai er uddannet Cand.Merc. i Økonomistyring, Aalborg Universitet. Sideløbende med uddannelsen har Nicolai været ansat i en kreditafdeling i et finansinstitut og efterfølgende i shippingbranchen som dataanalytiker i en økonomiafdeling. Som Consultant hos Keepers Consulting-team i Aalborg er Nicolai med til at optimere processer og arbejdsgange for kunderne.

Nicolai kommer med et bemærkelsesværdigt drive og en helt særlig energi, som også lader sig afspejle i det engagement, han lægger i sit arbejde. Det er vigtigt for Nicolai, at høj kvalitet forbliver en topprioritet, samtidig med at han skaber en god og tillidsfuld relation til kunden for bedst muligt at kunne tilpasse slutresultatet efter kundens behov.

Vi kender Nicolai som en struktureret og detaljeorienteret kollega, der sætter stor pris på kollegial sparring, hvor man nyder godt af hinandens faglige styrker og løfter i flok.

Nicolai Haunstrup
Consultant | Consulting
Aalborg


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.