Vores team

Jeg elsker at komme ud og møde kunderne, blive stillet overfor nye opgaver og se, hvordan forskellige mennesker arbejder, hvordan deres kultur er og tage det bedste med mig i bagagen, når jeg skal videre til et nyt sted.

Jeppe er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet og har i sin tid hos Keepers’ outsourcing-team opnået stor erfaring med drift af forskellige økonomifunktioner, såsom bogholderi, cash management, afstemning af balancekonti, moms m.m. Jeppe er sidenhen blevet en del af vores Consulting team i Fredericia og hans rolle er nu Assistant Manager. Derudover har Jeppe været ansvarlig for udarbejdelse af PBC-materiale ifbm. årsafslutninger.

Jeppe er absolut superbruger i Excel og nyder at blive udfordret i at løse komplekse problemstillinger. Udover den helt særlige interesse for Excel har Jeppe med stor faglig kompetence udforsket roboticsområdet hos Keepers, hvor han både har udviklet og er ansvarlig for at vedligeholde de interne robotscripts.

Kunderne nyder godt af Jeppes naturlige forståelse for tal og udprægede imødekommenhed, når han går analytisk til værks og sikrer en høj kvalitet af slutmaterialet – både på opgaverne inhouse og som konsulent ude hos kunderne.

Jeppe Holm Jensen
Assistant Manager | Consulting
Fredericia


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu