Vores team

Først og fremmest vidste jeg, at Keepers er en god arbejdsplads gennem min bror. Men det oplevede jeg i den grad også selv, da jeg var samtale. En fantastisk energi, og man kan tydeligt mærke, at medarbejderne er en del af Keepers, fordi de har et drive.

Mille er vores nye piccoline på Keepers kontor i København. Hun færdiggjorde sin STX-uddannelse i sommeren 2022 og har siden haft sabbatår, som hun har brugt på at rejse og arbejde. Hun har allerede været ude og opleve Asien i 3 fantastiske måneder. Hendes nysgerrighed og interesse for samfund, politik og økonomi har en stor plads i hendes hjerte.

Mille er en proaktiv og ansvarsfuld medarbejder, der altid er klar til at hjælpe sine kollegaer og medmennesker. Hun er lærenem og møder nye opgaver med entusiasme og gåpåmod. Hendes imødekommende natur og strålende positivitet gør det nemt at arbejde sammen med hende, og hun er hurtigt blevet en del af vores team.

Social fællesskab betyder meget for Mille, og hun har en særlig evne til at skabe en fantastisk stemning på kontoret. Hendes empati, venlighed og energi bringer stor glæde og varme til vores arbejdsdag, og det er altid hyggeligt at få en god snak med Mille.

Mille Dyrløv Vagnholm
Piccoline
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu