Vores team

Jeg har valgt Keepers, fordi det er en virksomhed i vækst, hvilket giver mig mulighed for at være en del af et spændende og dynamisk miljø. Derudover er der et godt arbejdsmiljø med kollegaer, hvor samarbejde og trivsel prioriteres højt, hvilket skaber en positiv atmosfære.

Frederik har en bachelorgrad i Almen Erhvervsøkonomi og er ved at færdiggøre sin cand.merc i Applied Economics & Finance, som han afslutter i sommeren 2024 fra CBS. Frederik er Assistant i Keepers Consulting afdeling i København, hvor han assisterer med en række projekter i økonomifunktionen hos vores kunder.

Han har stor faglig interesse for de fleste emner indenfor Corporate Finance og regnskab, herunder finansielle og regnskabsmæssige analyser samt effektivisering af processer. Som Frederik selv udtaler: ”at arbejde i Excel føles mere afslappende end det føles som et arbejde.”

Frederik har generelt flair for tal, hvilket gør det naturligt for ham at genkende mønstre og identificere uregelmæssigheder. Dette er til stor gavn for både kollegaer og kunder, idet det bidrager til hurtigere løsninger på problemstillinger.

Han ser sig selv som en holdspiller, der altid er klar på at hjælpe sine kollegaer, og han tager et stort ansvar for holdets præstationer og ikke kun sine egne. Derudover er Frederik kendt som en person, der altid er i godt humør, hvilket smitter af på sine omgivelser.

Frederik Friis Petersen
Assistant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.