Vores team

Keepers mission taler til min personlighed, og jeg hæfter mig ved ord/sætninger som “kvalitet til tiden”, passion, engagement, involvering, samarbejde, nærværende, tillid og løsningsorienteret.

Nick kommer med en HD inden for regnskab og økonomistyring og har praktisk erfaring fra både bilbranchen og revisionsbranchen. Som Senior Consultant hos Keepers Consulting udfører Nick opgaver såsom bogføring, afstemning, regnskab, controlling og andet arbejde, der er naturligt forbundet med stillingen.

Nicks faglige interesse går bl.a. på at sørge for, at der er god orden i regnskabet, at der er styr på økonomien og løbende at kunne hjælpe med det økonomiske overblik. Nick er vedholdende og giver ikke så let op, når han bliver mødt med nye udfordringer. Når han går i gang med noget, gør han det færdigt – også selvom det kan være vanskeligt. Nick er desuden eftertænksom og grundig i sine beslutninger, der altid er velovervejede. På den måde sikrer han det mest optimale resultat for sine kunder.

Som kollega er Nick utrolig hjælpsom og stiller sig altid til rådighed, når nogen har brug for hjælp, primært fordi han elsker at se andre mennesker lykkes. Nick er passioneret for sit arbejde, nærværende i sine relationer og løsningsorienteret. Og så er det vigtigt for ham at holde sig aktiv, og få noget fra hånden.

Nick Dengsø Kjærsgaard Roesdahl
Senior Consultant | Consulting
Aalborg


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.