Vores team

En helt unik mulighed for at blive en del af en kultur, hvor vi skaber det bedste hold til at gøre en forskel for vores kunder og omverdenen.

Jacob har en cand.merc. i Finance & Accounting fra Copenhagen Business School. Han bringer solid erfaring fra industrien og konsulentbranchen med en bred vifte af roller indenfor økonomifunktionen, som har dannet grundlag for hans analytiske, nytænkende og løsningsorienterede arbejdstilgang.

Som Senior Manager i Keepers Consulting i København, varetager han interim-stillinger og diverse projekter indenfor økonomifunktionen især med fokus på Business Finance-området. Business Finance-området er essentielt for effektiv og rentabel virksomhedsdrift, der blandt andet inkluderer budgettering, strategiimplementering og performance-dialoger.

Jacob er passioneret omkring at sikre, at finansfunktionen skaber værdi sammen med forretningen. Han har en god evne til at skabe overblik og struktur over processer, hvilket fremmer effektiv problemløsning. Derudover stræber han altid efter at forbedre og effektivisere processer og er altid åben for at udfordre den nuværende tilgang.

Jacob er kendt for sit gode humør og sin positive indstilling. Han mener, at en positiv tilgang både gør arbejdsdagen sjovere, men også lettere, når der skal findes løsninger på udfordringer. Et særligt kendetegn ved Jacob er hans evne til at tænke nyt og komme med ideer, hvilket han anser som essentielt for at drive forandring og skabe værdi.

Jacob Duus Davidsen
Senior Manager | Consulting
København

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.