Vores team

Hos Keepers ser jeg et stort potentiale for personlig og faglig udvikling samt udfordringer, som er vigtige for mig. Jeg er interesseret i at arbejde i en stærk og dynamisk virksomhedskultur, der giver mig mulighed for at optimere processer og skabe effektive løsninger for kunderne. Jeg ser frem til at blive en aktiv del af et team, der stræber efter at nå nye højder og skabe positiv indvirkning.

Clara har en kandidatgrad i økonomi fra Københavns Universitet, som har givet hende en stærk teoretisk og praktisk forståelse af økonomi. Dertil har det udstyret hende med solide færdigheder inden for analyse af komplekse dataobservationer og problemer samt kompetencer inden for udførelsen af statistiske og økonometriske metoder og modeller.

Clara er en engageret økonom med en brændende passion for udvikling og vækst. Hendes faglige interesse ligger indenfor procesoptimering, databehandling, skabe solidt datagrundlag, business intelligence, controlling og regnskab.

Som Assistant hos Keepers Consulting i København bidrager hun med en dedikeret og struktureret tilgang til at løse forskellige opgaver i kundens økonomifunktion. Med en indgroet trang til at optimere og finde effektive løsninger til kunder er hun parat til at omfavne det ukendte og levere resultater. Hendes fokus på struktur og evne til at trives i både rutineprægede og udfordrende opgaver gør hende til en alsidig ressource.

Clara er udadvendt, empatisk, smilende og initiativrig, og hun elsker at bidrage til et positivt arbejdsmiljø og dynamisk vidensdeling. Clara finder stor glæde i at lære nyt og tilegner sig hurtigt kulturen i virksomheden. Hendes særlige styrke er, at hun er ikke bange for at prøve noget nyt og altid stræber efter at levere det bedste resultat, selv når hun står over for ukendte udfordringer.

Clara Rashid
Assistant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.