Vores team

Jeg så en mulighed for at forme min egen karrierevej og  indgå i et team, hvor man har det sjovt sammen og har fokus på den enkelte medarbejder hele vejen igennem. I Keepers ser man hinanden i øjenhøjde, og det er vigtigt for mig, at sådan et arbejdsmiljø er tilgængeligt.

Michela har en Cand. Merc. i Økonomistyring fra Aalborg Universitet og har erfaring som økonomiassistent hos en servicevirksomhed, hvor hun har tilegnet sig en bred vifte af kompetencer indenfor bogføring, rapportering, fakturering, kvalitetssikring af data, afstemning af bank samt kreditorer og debitorer.

Som Consultant i Keepers Consulting-team i Aalborg assisterer Michela virksomheder på interim basis i deres økonomifunktion, med alt fra bogholderi og afstemninger til procesoptimering. Det er vigtigt for Michela, at data er nemt tilgængeligt og forståeligt at arbejde med. Derfor kan hun også godt lide at skabe overblik og struktur i såvel data som arbejdsgange forbundet hermed. Tilgangen til arbejdsopgaver afspejler sig desuden i kvaliteten af Micheals resultater, der giver indtryk af struktur og en høj detaljeringsgrad.

Vi kender Michela som en energisk og frisk kollega, der generelt er nysgerrig på livet og elsker at udvikle sig selv og sine kompetencer. Derfor siger hun også sjældent nej til en udfordring eller en ny opgave, der kan udvikle hende.

Michela Bach Christensen
Consultant | Consulting
Aalborg


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.