Vores team

Jeg har valgt Keepers, fordi jeg synes, det er spændende at komme med om bord i et selskab, der er i vækst, og som har nogle værdier, der matcher mine egne

Kristian blev i sommeren 2022 uddannet cand.merc. i Økonomistyring, med en bachelor i erhvervsøkonomi (HA). Som Consultant i Keepers Consulting i Aalborg assisterer han på interimopgaver i økonomifunktionen, som fx bogføring, afstemning, regnskab og controlling, hos vores nordjyske kunder.

Hvad end det er opgaver inden for omkostningsallokering, driftsoptimering eller analyse og kontrol, er det vigtigt for Kristian at gøre sit bedste i alle de opgaver, han bliver kastet ud i. Kristian er desuden en udpræget holdspiller, der knokler igennem og holder på, at arbejdsdagen først slutter, når alle er færdige, og den sidste deadline er nået.

Kristian er med sit stille og rolige gemyt ikke den i gruppen, der taler mest eller vækker mest opsigt. Til gengæld kan man være helt sikker på, at der er god grund til at lytte, når han melder sig på banen og byder ind. Den rolige fremtoning betyder også, at han er næsten umulig at hidse op og derfor altid er den, der holder fatningen i selv de mest hektiske situationer – en egenskab som han ofte får ros for, og som er guld værd i en hverdag, hvor alting går stærkt, og projekter skal føres i mål.

Kristian Laurfeldt
Consultant | Consulting
Aalborg


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.