Vores team

Den rejse, jeg ser Keepers er på, tiltalte mig utroligt meget. Yderligere gav ansættelsessamtalen mig indtryk af, at de værdier som Keepers søger at leve efter matcher mine egne personlige og faglige værdier rigtig godt.

Kristian er uddannet Civiløkonom (bachelor, HD i Organisation og ledelse, afsluttet i 2021) og kommer bl.a. med konsulenterfaring på lønområdet, herunder implementering af og undervisning i nyt lønsystem. Kristian har desuden gjort karriere i det offentlige, som er gået henover Aalborg Kommune, Aalborg Universitet samt Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelses lønadministration, med 10 års ledererfaring og personaleansvar for op til 30 medarbejdere.

Som Assistant Manager på Keepers kontor i Aalborg skal Kristian primært beskæftige sig med lønområdet og være en del af rekrutteringsprocessen i forbindelse med opbygningen af teamet på Keepers 3. lokation. Kristian er passioneret for lønområdet som få og glad for at udnytte systemernes dybere muligheder i at smidiggøre arbejdet med løn.

Kristian besidder en vis grad af stædighed i sin tro på, at hans værdier og faglighed giver det bedste resultat i den sidste ende og sætter stor pris på den gode kunderelation, hvor han i tæt dialog med kunden arbejder for at få enderne til at mødes.  Generelt er det gode arbejdsmiljø vigtigt for Kristian og er for ham grobund for passioneret og fleksibelt arbejde.

Kristian Abildgaard
Manager | Payroll
Aalborg

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.