Vores team

Der er en spændende og forskelligartet kundeportefølje, alt foregår i skyen, og der er fokus på udvikling – alt sammen plusser i min bog.

Mia har en HD fra Syddansk Universitet og har seks års erfaring fra revisionsbranchen bag sig. Hun kommer således med bred indsigt i faget på tværs af små og mellemstore virksomheder samt specialopgaver som skattefri virksomhedsdannelser, aktieombytninger m.v. Som Senior Controller i Keepers’ Outsourcing-team håndterer Mia bl.a. gennemgang af kladder, bogføring og afstemning på en række kunder.

Mias faglige interesse er koncentreret omkring regnskab og regnskabsopstilling samt løsning af regnskabsmæssige problemstillinger. Hun har desuden en særlig interesse for skattemæssige forhold i relation til omstruktureringer og er generelt opsøgende mhp. at blive opdateret på forskellige faglige problemstillinger. Mia går altid detaljeorienteret og undrende til nye opgaver og formår altid at stille et kritisk og skarpt øje på bogføring og regnskab. Hun er tidligere kaldet ’revisorspire’, fordi hun elsker at lære og dygtiggøre sig, og fordi hun altid søger at forstå, ikke bare hvordan man gør, men hvorfor man gør det.

’Work-life balance’ med overvægt på work life. Det er sådan, vi kender Mia. Både arbejdsmæssigt og privat er Mia kendt for sit planlægningsgen. Afviger hun fra planen, bliver den straks revurderet, så opgaven bliver løst på bedst mulige vis.

Mia Gregersen
Assistant manager | Outsourcing
Fredericia


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.