Vores team

Jeg har fået en masse dygtige kollegaer med forskellige baggrunde, hvilket giver uendelige muligheder for udvikling.

Frederik er Controller i Outsourcing-teamet og har en HD på linjen Marketing Management. Han kommer med en baggrund som projektleder og manager i servicebranchen, hvor han i arbejdet med daglig drift blandt andet har bidraget til at føre den verdenskendte restaurant Noma helt til tops.

Frederiks faglige interesse ligger i at kunne se helheden i et regnskab og analysere på de enkelte nøgletal med henblik på optimering – noget han har arbejdet indgående med trods et driftsorienteret ansvar. Frederik ser sig naturligt nysgerrig på nye udfordringer og går løsningsorienteret til værks. Derfor har han også efter 18 år i servicebranchen valgt at skifte spor for hos Keepers at dykke endnu længere ned i detaljen på økonomiområdet.

Gennem de mange år i en branche med fuld fart på har Frederik opbygget en stærk arbejdsmoral og en ”work now, rest later”-mentalitet med service og gode relationer som førsteprioritet. Det vil vores kunder uden tvivl opleve fordelen af, når Frederik angriber de daglige udfordringer med et smil og masser af gåpåmod.

Frederik A. T. Reinecke
Controller | Outsourcing
Fredericia


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu