Kontakt

Vores team

Kristian Abildgaard og Kathrine Holt afholdt oplæg på min uddannelse, hvor jeg straks kunne mærke, at det var en virksomhed, jeg ville være en del af. Det er jeg med tiden blevet bekræftet i, har været den helt rigtige vej at gå.

Mie er uddannet Financial Controller fra UCN, University College Nordjylland, hvilket hun færdiggjorde i 2023. Hendes faglige passion og ekspertise bevæger sig derfor indenfor økonomi- og lønfunktionen. Gennem hele Mies liv har begreberne kommunikation, service og forretningsforståelse spillet en stor rolle.

I hendes rolle som Assistant i Keepers Payroll i Aalborg, udviser Mie dedikation både over for sine opgaver og de mennesker, hun samarbejder med. Hun har en imponerende evne til at pleje sine relationer og samtidig levere materiale af høj faglig standard og kvalitet. Mie er utroligt imødekommende og besidder en stærk evne til at udvise forståelse for både sine kunder og kollegaer, og hun møder altid sine medmennesker i øjenhøjde.

En særlig kvalitet ved Mie, er hendes evne til at opbygge stærke relationer baseret på ærlighed og tillid. Dette er en kvalitet, som hendes kollegaer og kunder straks bemærker, da Mie hurtigt skaber en atmosfære, hvor alle føler sig velkomne og trygge.

Mie er kendt for sin ærlighed og omsorgsfulde natur, som udgør fundamentet for de dybe relationer, hun opbygger med sine medmennesker. Som person er Mie kendt for at være smilende, yderst struktureret, ambitiøs og besidder en fremragende evne til at være løsningsorienteret.

Mie Lindblad Kolding
Assistant | Payroll
Aalborg


Se flere

Keepere her

Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.