Vores team

Arbejdstilfredshed kan man måske opleve på mange arbejdspladser, men arbejdsglæde oplever jeg i Keepers, hvilket er afgørende for min trivsel og performance. Der er en fantastisk teamspirit i Keepers, hvor man hjælper hinanden og hvor faglig udvikling prioriteres højt.

Mia er oprindeligt uddannet salgsassistent med speciale i tekstil, og har en lang baggrund i dansk detail, hvor hun har besiddet flere mellemlederstillinger. I 2017 valgte Mia at søge nye karriereveje ved at videreuddanne sig på CBS. Mia har i dag en bachelor i HA (fil.) og dimitterede i 2022 som Cand.merc. HRM.

Som Consultant hos Keepers Payroll er Mia engageret, serviceminded og struktureret i sin tilgang. Hun er målrettet, og det falder hende naturligt at være grundig og ærekær omkring sine opgaver.

Mia er kendt for at være løsnings- og resultatorienteret. Hun nyder at dykke ned i komplekse processer, hvor hendes nysgerrighed og viljestyrke bringer værdi til processen.

Mia har en smilende og imødekommende tilgang og som kunde i Keepers vil du opleve, at Mia brænder for et samarbejde baseret på høj faglighed og professionalisme.

Mia Stockholm Lindhardt
Consultant | Payroll
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.